Brytfanczyk baj ded [WIP] - koniec 11.01.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Brother Michal
- Kretozord
praktycznie ostatni etap - tylko zostala podstawka i chyba kilka loszy na niektorych elementach zlotych coby je wygladzic. Jak cos prezoczylem to prosze o wskazanie co to jest coby nie bylo przypalu ^^" pozdro.
licze na komenty i sugestie
licze na komenty i sugestie
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
pamiętam tego z czerwoną szyją
ten jest bardzo fajny.......
......pójdzie
ten jest bardzo fajny.......
......pójdzie
- Krajkowski
- Chuck Norris
Ja tam jestem pełen podziwu... figurka b. ładna... głośne brawa
Qrde dorobilem mu pancerz i dlatego pomalowalem mu szyje - jakby coniektorzy nie zauwazyli tam jest szmata + armor - grzywa gorna zostala odcieta i przykryta zbroja tak jak w moim poprzednim pegazie !! http://www.coolminiornot.com/140566 - tu jakos nikomu to nie przeszkadzalo a jest zrobione dokladnie tak samo jak teraz !! pozdro
PS dajta pomysly na podstawke moze wykorzystam !!
PS dajta pomysly na podstawke moze wykorzystam !!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
kup jakiegoś limitowanego potwora przetnij na pół, porób kulki z green stuffu i oblej wikolem
Pegaz spoko, jestem ciekaw czy w rzeczywistości wygląda tak jak na zdjęciu czy jak zwykle Generalnie robi dobre wrażenie, o malwoanie się nie będę czepiał. Nie pasuje mi jedna rzecz, ten pancerz który wszedł na miejsce grzywy, chyba jest źle zrobiony, tzn. łuski/płyty pancerza powinny nachodzić na siebie w odwrotnej kolejności, czyli tak jak dachówki na dachu a nie tak jak w chwili obecnej "pod prąd", to tylko taki mały przytyk . Jak tak patrze na tego pegaza to przypomina mi sie ten którego zmalowałem wieki temu (około 2,5 roku temu):
http://www.coolminiornot.com/61488
http://www.coolminiornot.com/61488
fakt niektore przejscia nie sa gladkie ale pracuje nad tym staram sie z kazda praca poprawiac niedociagniecia przejscia wygladzac itp - acha w kilku miejscach mialem wypadki ktorych na zdjeciach nie widac i one moga byc przez niektorych uznane za "niechlujstwo" ale to bledy ktorych nie popelnie w przyszlosci - wydaje mi sie ze jednak na lajfa wyglada dosc dobrze - moze jak mi sie zechce to Ci go pokaze . Nie chce nic mowic ale Twoj pegaz na owczesne czasy byl po prostu swietny ale juz teraz nie robi na mnie takiego wrazenia jak kiedys, aczkolwiek jest nadal swietny - no i ta cena za to mega szacun (ile tam bylo 400$?). A z ta zbroja trafna uwaga uwzglednie ja na przyszlosc dzieki !Pegaz spoko, jestem ciekaw czy w rzeczywistości wygląda tak jak na zdjęciu czy jak zwykle
pozdro
PS podstawka sie rodzi w mojej glowie ale nie mam jakiegoswykrystalizowanego pomyslu moze gobelin czy jakas szmatkaz pola bitwy kto wie (chce sie na niej troche wymalowac bo nie mam czesci na wykonanie.
Podstawka zrobiona - figsa wymaga tylko paru poprawek - naprawde niewiele jej brak do osiagniecia poziomu ktory chcialem aby prezentowala soba osobiscie model bardzo mi sie podoba jednakze metoda ktora musialem zastosowac aby ja "zaczepic" jest niestety troche widoczna i to mi przeszkadza ale coz. Oto fotki - jestem zadowolony z ich jakosci gdyz nie rasowalem ich a oddaja one to jak figsa wyglada.
pozdro czekam na opinie
pozdro czekam na opinie
Gobelin ktory zlecial z muru nie jest on widoczny ale wydaje mi sie ze jest nawet fajnie wyfreehendowany (nie robilem fotki gdyz uwazalem go za malo istotnego ).
PS troche pomarszczony wiec nie widac dokladnie co prezdstawia ale zarys tego kolesia na koniu jest ^^"
PS troche pomarszczony wiec nie widac dokladnie co prezdstawia ale zarys tego kolesia na koniu jest ^^"
- Chaoschild
- Chuck Norris
Kurcze, figurka prezentuje sie swietnie, bardzo podoba mi sie sztandar.
Musze jednak przyznac ze ten pomysl z gobelinem jest oryginalny to jednak za bardzo sie zlewa z figurka i zaslania niepotrzebnie fajna podstawke.
pzdr
Musze jednak przyznac ze ten pomysl z gobelinem jest oryginalny to jednak za bardzo sie zlewa z figurka i zaslania niepotrzebnie fajna podstawke.
pzdr