Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Galharena prac ciag dalszy...;)
Świetnie pomalowane, co już pomalowane - ciśnij dalej...
Trzeba domalować troche pamperków przy obecnej modzie 8 edycji;p
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za mało widać na tych fotkach, a nie każdy ma tyle farta, co Lenar
Skonczylem własnie mojego nowego bsb, tzn skończyłem go modelować;)
Teraz troche zabawy z podstawką, zeby ogolnie komponował się z moją armią i jak skończe paru lucznikow zaczętych to mam nadzieję pomalować tego bohatera.
Sztandar jeszcze nie jest doklejony, tzn cały banner pole, na pinie jest zamocowany, dokleję go po malowaniu.
Co myślicie?
Teraz troche zabawy z podstawką, zeby ogolnie komponował się z moją armią i jak skończe paru lucznikow zaczętych to mam nadzieję pomalować tego bohatera.
Sztandar jeszcze nie jest doklejony, tzn cały banner pole, na pinie jest zamocowany, dokleję go po malowaniu.
Co myślicie?
Podstawka to póki co tylko podziubany styrodur, zastanawiam się nad ostatecznym kształtem.
Docelowo chcialem umieścić tam głowę smoka, wiec podstawka była wysoka, bo promieniście rozszerzała się wraz z wysokością. Zrezygnowałem z tego pomysłu, dociąłem na szybko styrodur do takiej formy, muszę go teraz wstawić w regiment i zobaczyć jak najlepiej się będzie komponował bsb.
Docelowo chcialem umieścić tam głowę smoka, wiec podstawka była wysoka, bo promieniście rozszerzała się wraz z wysokością. Zrezygnowałem z tego pomysłu, dociąłem na szybko styrodur do takiej formy, muszę go teraz wstawić w regiment i zobaczyć jak najlepiej się będzie komponował bsb.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Według mnie ten sztandar jest zbyt długi co najmniej o tę końcówkę z halabardy. Wygląda zbyt masywnie jak na tego elfika. Taki mógłby stać gdzieś na murze twierdzy, a nie w ręce sztandarowego.
To jest warhammer;p Ma być z daleka widać, ze to bsb;)
Jak zawieje mocnej wiatr elf z takim szatandarem poleci jak goblin z wielkiej procy
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Zacząłem malować bsb'ka. Chciałbym się wziąć za sztandar juz, dlatego chce jak najszybciej skończyć samego bohatera.
Póki co i tak myślę nad motywem na szmatkę.
Póki co i tak myślę nad motywem na szmatkę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To, co jest pomalowane bardzo mi się podoba...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi też. Ale ostrze tak trzymane to przeginka.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Bardzo ładne. Tak na marginesie z czego zrobiłeś sztandar (w sensie samą szmatę)?
Bestialski_Brokuł pisze:Bardzo ładne. Tak na marginesie z czego zrobiłeś sztandar (w sensie samą szmatę)?
Z puszki po redbullu. Po coli też się nada;p
Tylko pokryłem ją rozwodnionym wikolem, bo jak mawiał klasyk: "to jest amelinium, tego nie pomalujesz"
Witam, maly update.
Nie jestem zadowolony z miecza, ale trudno, na stół do gry myślę, że i tak sie nada.
Zawsze chciałem mieć w armii jakiś centre piece i zawsze miał być to bsb, mam nadzieję, że uda mi się w końcu zrealizować pomysł;)
Skończyłem również Chaos Dwarfa, którego wipek był strone temu, ale myślę, że zdjecia wrzuca jak zrobie podstawki pod niego i pod elfa.
A tu mały progress tego bsb:
Nie jestem zadowolony z miecza, ale trudno, na stół do gry myślę, że i tak sie nada.
Zawsze chciałem mieć w armii jakiś centre piece i zawsze miał być to bsb, mam nadzieję, że uda mi się w końcu zrealizować pomysł;)
Skończyłem również Chaos Dwarfa, którego wipek był strone temu, ale myślę, że zdjecia wrzuca jak zrobie podstawki pod niego i pod elfa.
A tu mały progress tego bsb:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Technicznie - bardzo fajnie. Z uwagi na kolorystykę świetnie odznaczają się gemy. Tylko sam figs, a głównie jego kosiorek jakoś mi nie leży...