każde cięcia coś obcinają po to są.Morog pisze:da się zrobić wiecej, ale limit 2 poziomu magii, obcina na przykład TK
dlatego z takimi ograniczeniami lepiej grać bez lordów
każde cięcia coś obcinają po to są.Morog pisze:da się zrobić wiecej, ale limit 2 poziomu magii, obcina na przykład TK
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
jaja sobie robisz? nie kasujecie postów w tematach flejmowych gdzie ludzie rzeczywiscie robia burdel a tu probuje sie pogadac z Grolshkiem to kasujesz posty? nikt nie rzuca mięsem przecież staramy się konstruktywnie pogadaćYudokuno pisze:na prośbę pokasowałam Wasze osobiste przepychanki. Dajcie sobie po gębie w realu, bo tutaj to jest niesmaczne
+1misha pisze:jaja sobie robisz? nie kasujecie postów w tematach flejmowych gdzie ludzie rzeczywiscie robia burdel a tu probuje sie pogadac z Grolshkiem to kasujesz posty? nikt nie rzuca mięsem przecież staramy się konstruktywnie pogadaćYudokuno pisze:na prośbę pokasowałam Wasze osobiste przepychanki. Dajcie sobie po gębie w realu, bo tutaj to jest niesmaczne
może jeszcze bana na miesiąc za próby pogadania z organizatorem który w arogancki i chamski sposób odpisuje na zapytania graczy?
sądzisz, że takie kasowanie postów w jakiś sposób zachęci ludzi to przedstawiania własnych poglądów jak chcą grać w warhammera?
żal.pl
Stonuj swoje chamstwo, Chłopcze. Jak mówiłam - kasowane było na prośbę. A Twoje posty nie były konstruktywne i niewiele wnosiły do tematu.misha pisze:jaja sobie robisz? nie kasujecie postów w tematach flejmowych gdzie ludzie rzeczywiscie robia burdel a tu probuje sie pogadac z Grolshkiem to kasujesz posty? nikt nie rzuca mięsem przecież staramy się konstruktywnie pogadaćYudokuno pisze:na prośbę pokasowałam Wasze osobiste przepychanki. Dajcie sobie po gębie w realu, bo tutaj to jest niesmaczne
może jeszcze bana na miesiąc za próby pogadania z organizatorem który w arogancki i chamski sposób odpisuje na zapytania graczy?
sądzisz, że takie kasowanie postów w jakiś sposób zachęci ludzi to przedstawiania własnych poglądów jak chcą grać w warhammera?
żal.pl
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
ciekawy wywód. Powiesz mi to prosto w oczy, kiedy się spotkamy na masterze? Czy też może jesteś kolejny mięciutki kozaczek przed monitorkiem? ;]Morog pisze:Cechy funkcjonowania koterii:
-ukierunkowanie na własne, egoistyczne cele, często wbrew interesowi ogółu społeczeństwa
-nadużywanie stanowisk
-intrygi
-nepotyzm
-niedopuszczanie i eliminowanie z życia publicznego osób niewygodnych
to nie ja jestem specem od Szczurów tylko TyKILO pisze:mam nieodpartą pokusę przyznania wam racji ale jak złożysz szczurzego lorda który zdobędzie mi punkty ?scoutmaster
jakoś nie zrobiło mi się przykro.Bez ironiiMorog pisze:w każdej chwili
tyle że bywam tylko na masterach w Warszawie i okolicach
swoją droga zawsze mi się wydawało, że reprezentujesz nieco wyższy poziom, spory zawód (bez ironii)