Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Re: Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Na ciul piszecie, że wysłaliście rozpy? Temat tylko podbijacie niepotrzebnie.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Zawsze warto podbijać temat !!! Nie pier.ol tylko dupa w troki i na BoBie macie być razem z Dymitrem i Marianną (chcę rewanżu za Włocławek ) !!! ;PWojtuśŚ pisze:Na ciul piszecie, że wysłaliście rozpy? Temat tylko podbijacie niepotrzebnie.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Rozpiska nie poszła.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Cicho! Nie zdradzaj tajemnic!Shino pisze:moze dlatego, ze wyslali rozpy?WojtuśŚ pisze:Na ciul piszecie, że wysłaliście rozpy?
Shino, z innej beczki - przewidujesz jakieś większe zmiany w drafcie euro przed BoB'em? (poza oczywiście jakąś aktualką dla demonów) Możesz powiedzieć kiedy orientacyjnie można się spodziewać draftu v3?
(do moda -> pytanie powiązane z tematem, bo warto wiedzieć jak tu się składać na mastera )
W pierwszym poście jest już lista zgłoszonych, na chwilę obecną to 35 osób. Osobom, które wysłały potwierdzenia przelewów potwierdzę wszystko do niedzieli.
Jeśli ktoś wysyłał zgłoszenie a nie ma go na liście to proszę o informację.
Dudi: dopisałem Cię, chłopaków dorzucę jak potwierdzą Przypominam też o wysłaniu normalnego zgłoszenia
Wojtuś nie stresuj się tak
PS. Przewidujemy też specjalną nagrodę dla gracza, którego pierwszym masterem w życiu będzie BoB 2013 W wypadku kilku takich przypadków decyduje zajęte miejsce
Jeśli ktoś wysyłał zgłoszenie a nie ma go na liście to proszę o informację.
Dudi: dopisałem Cię, chłopaków dorzucę jak potwierdzą Przypominam też o wysłaniu normalnego zgłoszenia
Wojtuś nie stresuj się tak
PS. Przewidujemy też specjalną nagrodę dla gracza, którego pierwszym masterem w życiu będzie BoB 2013 W wypadku kilku takich przypadków decyduje zajęte miejsce
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Drukujecie rozpy?
tylko te powergamerskie, reszta musi sobie jakos radzic
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Cena za master 50zł. Czy są jakieś zniżki dla nieletnich i/lub Pań?
Bo nikt Ciebie nie lubi ;Plohost pisze:ej, zgloszenie i kase wyslalem 13 marca, nie ma mnie wcale a pewnie powinienem byc pierwszy
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Voodoo: oczywiście drukujemy.
Furion: jesteśmy za pełnym równouprawnieniem Ale jak już pisałem przewidujemy specjalną nagrodę dla osoby, której będzie to pierwszy master i upominek dla najmłodszego gracza
Lohost: W skrzynce nie znalazłem twojego zgłoszenia (znalazłem tylko Rafixatora w spamie ), napisałem już do Zulusa żeby jak najszybciej sprawdził konto więc spokojnie Dobrze, że zwróciłeś uwagę. Gdyby ktoś był jeszcze w podobnej sytuacji to piszcie.
Furion: jesteśmy za pełnym równouprawnieniem Ale jak już pisałem przewidujemy specjalną nagrodę dla osoby, której będzie to pierwszy master i upominek dla najmłodszego gracza
Lohost: W skrzynce nie znalazłem twojego zgłoszenia (znalazłem tylko Rafixatora w spamie ), napisałem już do Zulusa żeby jak najszybciej sprawdził konto więc spokojnie Dobrze, że zwróciłeś uwagę. Gdyby ktoś był jeszcze w podobnej sytuacji to piszcie.
Przejrzałeś spisek :pRIPlay pisze:Bo nikt Ciebie nie lubi ;Plohost pisze:ej, zgloszenie i kase wyslalem 13 marca, nie ma mnie wcale a pewnie powinienem byc pierwszy
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Bless jak pisał Karlee, na weekend przyjeżdżasz na mastera, a na majówkę masz rzut beretem do np Augustowa czy gdzieś indziej na mazurach
Poza tym musi być jakaś hierarchia wartości
Poza tym musi być jakaś hierarchia wartości