Na Bazyliszku byłem 19 a na Kujawiaku 70 - Piotr odpowiedni 20 i 44 Duke 1 i 50 - co prawda byłem w słabej formie ale tego chyba nie da się nie zauważyć że jest różnica... i to spora

Moderator: #helion#
Karli na Bazylu 36, teraz - 6.PiotrB pisze:Macias - wygrałeś jakiś turniej w dobrej obsadzie? Wiemy o czym mówimy?
Na Bazyliszku byłem 19 a na Kujawiaku 70 - Piotr odpowiedni 20 i 44 Duke 1 i 50 - co prawda byłem w słabej formie ale tego chyba nie da się nie zauważyć że jest różnica... i to spora
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Karli na Bazylu był 13.JaceK pisze:Karli na Bazylu 36, teraz - 6.PiotrB pisze:Macias - wygrałeś jakiś turniej w dobrej obsadzie? Wiemy o czym mówimy?
![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
ja niby jestem w ar, ale takze jestem daleki od przejmowania sie tym calym jojczeniem.JaceK pisze: Narzekanie na BP nic Wam nie da - oprócz 1, żaden z członków AR.com o Waszych wątpliwościach nie ma pojęcia, a obawiam się i tak by je olali.
Mea culpa!Siweusz pisze:Karli na Bazylu był 13.JaceK pisze:Karli na Bazylu 36, teraz - 6.PiotrB pisze:Macias - wygrałeś jakiś turniej w dobrej obsadzie? Wiemy o czym mówimy?
![]()
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Zależy co masz na myśli mówiąc dobra obsada. Gram w 3city, nie jest to może poziom Warszawy, ale mamy kilku dobrych graczy. I wiem o czym mówię, imperium na małe pkt jest strasznie mocne.PiotrB pisze:Macias - wygrałeś jakiś turniej w dobrej obsadzie? Wiemy o czym mówimy?![]()
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
No to zacznij grać na turniejach tymi Vampirami i nie będziesz miał już dylematów rozpiskowych, życie będzie łatwiejsze i mniej lamentów.. figurki już chyba masz? :)PiotrB pisze:No i spotykasz orki czy vc i robisz puff... naprawdę nigdy tego nie przerabialiście? Imperium na mniejsze punkty jest totalnie 0-1 są paringi że na dzień dobry jest 5-15....
Oj tam! Zawsze można trafić na jakiś gorszy paring, ale nie można przyjmować od razu wyniku, bo są jeszcze kości, które mogą zmienić pewne combaty na totalne porażki i na odwrótPiotrB pisze:No i spotykasz orki czy vc i robisz puff... naprawdę nigdy tego nie przerabialiście? Imperium na mniejsze punkty jest totalnie 0-1 są paringi że na dzień dobry jest 5-15....
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Wystawiasz Reiksguardów w kresce i są porządnym blokerem, a jeszcze jak dołączy się do takiej kreski pegazista to trzymają przeciwnika koncertowo.PiotrB pisze:oddział Reiksuardów ma nieporównywalnie mniejszy wygar niż demisie.. to już bym chyba fllaglantów wolał albo lepiej kloc halabard...
Ja to wiem, gram nimi podobnie, ale Piotr porównując ich do flaggelantów skutecznie zniechęcił mnie do dalszej dyskusji : )Embir pisze:Wystawiasz Reiksguardów w kresce i są porządnym blokerem, a jeszcze jak dołączy się do takiej kreski pegazista to trzymają przeciwnika koncertowo.PiotrB pisze:oddział Reiksuardów ma nieporównywalnie mniejszy wygar niż demisie.. to już bym chyba fllaglantów wolał albo lepiej kloc halabard...
Ty grasz na dwóch i dostajesz maski xDEltharion pisze:Nie ogarniam jak można grac na jednym dziale
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą