Nowe podforum dla Universal Battle?
Nowe podforum dla Universal Battle?
Tak głośno myślę. Jest parę tematów, temat z mapkami, z ustawkami, z armiami i pytaniami o prokonta i co jeszcze. Nawet jakaś pseudoliga się znajdzie.
Pytanie do gawiedzi i do adminów - co o tym myślicie?
pozdrawiam
Furion
Pytanie do gawiedzi i do adminów - co o tym myślicie?
pozdrawiam
Furion
Proponuję podforum imienia Adama Lewanskiego.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
IMO tak jak karlee mówi, zamiast Balancing Patch.
A tamto to można w sumie albo zamknąć, albo usunąć. Tylko nekromancji tam piszą.
A tamto to można w sumie albo zamknąć, albo usunąć. Tylko nekromancji tam piszą.
mój mądry Tato mawia: "wszędzie jest gdzie indziej". Wymyślcie najpierw gdzie ma to powstać, a nie zabierajcie się od dupy strony,jak nasz rząd
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Tak jak Dymitr proponuje.Dymitr pisze:w miejscu BP+R, ale nie zamiast - tamten temat niech sobie dla potomnych zostanie
Jak widać jest poparcie społeczne dla tej inicjatywy, da radę to dopiąć w miarę szybko?
proszę - utworzone. Dymitr jest modem na razie. Duke - czy Ty masz już gdzieś moderaturę,czy jesteś zwykłym użytkownikiem BP? Nie chce mi się szukać
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Adas moderuje forum Bazyla.