Ogre Tyrant

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Piotrax
Kradziej

Ogre Tyrant

Post autor: Piotrax »

Na początek witam wszystkich. Jam tu nowy i w dodatku z Kielc więc raczej sie nie znamy :wink:

No to na pierwszy ogień pójdzie Ogre tyrant konwertowany przez teliego a malowany przeze mnie na zamówienie. maluję całą armię na troche niższym poziomie niż ten tutaj. mam nadzieję że sie spodoba.

PS: Sorka za jakość zdjęcia ale nadal mi coś nie wychodzą... :roll:
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2007, o 19:19 przez Piotrax, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Alvares
Mudżahedin

Post autor: Alvares »

Sam w sobie nie jest zły, tylko jakoś tak malowanie... hmmm.... takie nie wiadomo co gdzie :P

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

ojjj strasznie sie wszystko razem zlewa w jedna "papke" ale moze to wina zdjecia. Ta galaz z tylu tez mi sie strasznie nie podoba jakos nie pasuje
ObrazekObrazek

Fallan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fallan »

Albo koleś jest za ciemny, albo ze zdjęciem jest coś nie teges. Gałąź może być, ale na tyrancie wszystko się zlewa i średnio to wygląda.

Awatar użytkownika
Niewiadom
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Niewiadom »

za duzo tego wszystkiego na nim, wiadomo jest silny i wogle ale zeby odrazu na niego caly bazar wsadzac... a te drzewka mysle ze sa mu zbędne, wogle jesi mozna sie zapytac to co to jest to z tylu takie 2 wystajace?

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Ale mnie panowie zmotywowaliście... No ale nie zaprzeczę że jeszcze sporo pracy przedemną. Sama figurka mi się średnio podoba (miała chyba wyglądać jak ten gostek z okładki army booka do ogrów... To na plecach to niby rogi...) o to dam jeszcze garść fotek (mam nadzieję ze lepszych...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ