![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
2 Repeater Bolt Thrower @ 200 Pts
2 Repeater Bolt Thrower @ 200 Pts
5 Shadow Warriors @ 75 Pts
2 Tiranoc Chariot @ 170 Pts
2 Tiranoc Chariot @ 170 Pts
6 Dragon Princes @ 233 Pts
Standard; Musician
Banner of Sorcery [50]
18 First SpearElves @ 253 Pts
FCG
Lion Standard [25]
6 Silver Helms @ 159 Pts
Standard; Musician
6 Silver Helms @ 159 Pts
Standard; Musician
1 Archmage @ 355 Pts
Magic Level 4
Ring of Corin [35]
Seer [30]
Jewel of the Dusk [15]
Dispel Scroll [20]
Pure of Heart [0]
1 Mage @ 170 Pts
Magic Level 2
Seer [30]
Channeler [10]
1 Mage @ 180 Pts
Magic Level 2
Seer [30]
Dispel Scroll [20]
1 Commander @ 180 Pts
Lance; Dragon Armour
Reaver Bow [40]
Enchanted Shield [10]
1 Great Eagle @ [50] Pts
Casting Pool: 11
Dispel Pool: 6
Models in Army: 62
Total Army Cost: 2504
to na razie taki wstępny zarys tego, jak miałaby wyglądać ta rozpiska... pokrótce: bolce strzelaja, magowie czarują, orzeł ze skautami bawią się w próby obcinania marszu, charioty z kawaleria kontrują to co dojdzie... sztandary tutaj IMO konieczne, bo SH nie mają się bawić w zakładanie durnych pułapek, jakies flee czy cotam, tylko kasować to co podjedzie przy aktywnym wsparciu rydwanów. Muzycy bo nie stać mnie na luksus przegrywania combatów przy remisie, jeśli nie ma w poblizu BSB. spearelfy... hmm... chyba do trzymania magów, ale kto to wie co oni tam... może do czegoś innego tez się przydadzą
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
w sumie to nie wiem czy nie warto pokminić nad jakimś ciekawszym ustawieniem itemków na magach, ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi... chciałem też jakiegoś czarusa wrzucić na konia, może dwóch, dorzucić silver wand jakby się punkty zwolniły, może jakiegoś championa na którejś kawie... ale w sumie nie wiem z czego się maja punkty zwolnić
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
no dobra, ja kończe, wy cos teraz powiedzcie. ogólnie to mam niedużo doświadczenia w takich elfach, jak już mówiłem, i wszelkie sugestie są mile widziane.