ETC 2013

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Re: ETC 2013

Post autor: Furion »

Jasne Kuba. Jak najbardziej zdajemy sobie z tego sprawę. Śmiem jednak twierdzić, że ja i Kudłaty mamy jako-takie pojęcie o tej grze i co najważniejsze nie jesteśmy "immune to reason". Siła argumentu przekona nas do wielu rzeczy ;) Jak coś to wrzuciłem nasze kompletne ograniczenia w tym temacie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 3#p1069273

i właśnie tam proszę o komentarze.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Oki
Oszukista

Post autor: Oki »

Zgadza się... ale najlepiej się przyglądać testując ;) Ja tam jestem ciekaw co wymyślili dla innych armii (ja skoncentrowałem się na Liz)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Andrzej pisze:
el rey pisze:0-3 of doom rocket, brass orb, storm banner
Widać, że gościu zna się na rzeczy :D
Pro, po prostu pro.

Mnie rozpieprzyło już uzasadnienie dlaczego demony nie mogą brać swojego kieszonkowego miasteczka. Teraz wyłażą jeszcze lepsze kwiaty. :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

swieta_barbara pisze:
Twarz mi blednie, włos mi rzednie, Psują mi się zęby przednie.
O ile do tej pory faktycznie bylem zwolennikiem turniejow ETC, to wlasnie mi przeszlo. Banda glupcow, trudno odmowic Jackowi racji.
Nie chce dluzej grac tego formatu.
Barbara, nie bądź dziecko. Produkt Ci się podobał, ale jak się dowiedziałeś jak powstawał, to już jest be? Jakie to ma znaczenie? Albo eurocomp jest fajny, albo do dupy. I wszystko jedno, czy rzucali k20, by losować jednostki do przycięcia, czy napisali 10 stron merytorycznych rozwazan.

I szczerze mówiąc, to nie wiem, czy bardziej żałosna jest treść forum AR, czy może wasze obecne ględzenia. Bo sorry, ale przypomina mi to dziwkę, która zorientowawszy się, że jej 200 euro to fałszywka krzyczy "zostałam zgwałcona".
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

W sumie racja Jankiel. Ale przyznasz, że to, że chairmani najpierw nie umieli odblokować forum, a jak to zrobili to nagle AR nie może tam pisać jest już dość zabawne.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Jankiel pisze: I szczerze mówiąc, to nie wiem, czy bardziej żałosna jest treść forum AR, czy może wasze obecne ględzenia. Bo sorry, ale przypomina mi to dziwkę, która zorientowawszy się, że jej 200 euro to fałszywka krzyczy "zostałam zgwałcona".
+1

Mi to nawet nie chce się czytać tego AR.com. Ograniczenia są w miarę ok. Teraz jest nagonka na ten skład AR, potem będzie nagonka na inny. Zawsze będą niezadowoleni. Jakby weszły ograniczenia Furion i Kudłtego to też będzie silny front przeciwników którzy woleli stare obciącia. Thats the way it is.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Proste. Zawsze najlepsze są te ograniczenia w której pocięli kolegę a nie mnie.

Awatar użytkownika
Embir
Oszukista

Post autor: Embir »

Jankiel pisze:
swieta_barbara pisze:
Twarz mi blednie, włos mi rzednie, Psują mi się zęby przednie.
O ile do tej pory faktycznie bylem zwolennikiem turniejow ETC, to wlasnie mi przeszlo. Banda glupcow, trudno odmowic Jackowi racji.
Nie chce dluzej grac tego formatu.
Barbara, nie bądź dziecko. Produkt Ci się podobał, ale jak się dowiedziałeś jak powstawał, to już jest be? Jakie to ma znaczenie? Albo eurocomp jest fajny, albo do dupy. I wszystko jedno, czy rzucali k20, by losować jednostki do przycięcia, czy napisali 10 stron merytorycznych rozwazan.

I szczerze mówiąc, to nie wiem, czy bardziej żałosna jest treść forum AR, czy może wasze obecne ględzenia. Bo sorry, ale przypomina mi to dziwkę, która zorientowawszy się, że jej 200 euro to fałszywka krzyczy "zostałam zgwałcona".
Zaraz, zaraz. Produkt podoba się głównie dlatego, że, bez względu na to jak niekompetentni ludzie zasiadają w AR i jak głupie pomysły mają, to jednak spełnia swoją rolę, mianowicie obcina syndrom papier-nożyce kamień. Niemniej na pewno nie był to produkt idealny, miał wady, i teraz wiemy dlaczego.

A to, że częśc osób się burzy?

No cóż, z ETC jest jak z fajną dupą, która okazała się być facetem.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Nie wiem do jakich knajp chodzisz, ale ja bym je zmienił.

Produkt jest taki jaki był. Po prostu dowiedzieliśmy się, w jakiej atmosferze powstaje. Jest to żenujące, ale produkt jest dalej taki sam.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ja czegoś nie rozumiem w zeszłym roku AR chyba dużo się nie różnił od obecnego a jakoś nikt nie psioczył... a teraz nagle okazało się jak naprawdę powstaje... (przyznaje, że jestem w szoku i w sumie nie pomylił bym sie jak podczas dyskusji o WOCH przy okazji draftu 2 napisał bym el reyowi, że jest imbecylem) i jest wielka afera bo okazuje się, że część osób go układających nie ma bladego pojęcia o tym co robi...

Mi się wydaje, że jednak liczy się skutek jeśli nawet imbecyle zrobią dobry draft to czemu na niego nie grać :?:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Embir pisze: No cóż, z ETC jest jak z fajną dupą, która okazała się być facetem.
Eee..bez przesady. To raczej fajna dupa nie była jednak dziewicą, mimo, że tak mówiła. Jakby się okazała facetem, to zbrodnia wisiałaby w powietrzu. A tak...trochę sie pokłócisz, pomarudzisz, ale skoro fajna, to dalej ją bedziesz obracał ;)

Awatar użytkownika
Embir
Oszukista

Post autor: Embir »

Maciek P. pisze:
Embir pisze: No cóż, z ETC jest jak z fajną dupą, która okazała się być facetem.
Eee..bez przesady. To raczej fajna dupa nie była jednak dziewicą, mimo, że tak mówiła. Jakby się okazała facetem, to zbrodnia wisiałaby w powietrzu. A tak...trochę sie pokłócisz, pomarudzisz, ale skoro fajna, to dalej ją bedziesz obracał ;)
Nie można tego lepiej ując :wink:

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Jankiel i Maciek P. + 1
Te biadolenie jest słabe.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Wiadomo kiedy pojawi się ostateczna wersja draftu?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Pewnie nie za prędko bo muszą nowe HE ogarnąć.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

WoCh ogarnęli rekordowo szybko ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Wiesz może to pewnie zależy jak szybko booka w łapki dostaną...

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Shino zamierzasz jeszcze poruszyć sprawę ogrów na forum czy to co dirty z el rayem ustalili można uważać za ostateczne i przez najbliższe 4 miesiące będą grane ogry bez SoD co jak pokazały wyniki ostatnich masterów u nas nie wyszło im na zdrowie ?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Sproboje, ale widzisz jak to wyglada.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

kiedy można spodziewać sie ograniczeń do HE?
Obrazek

ODPOWIEDZ