Dokładnie 199 pkt

Moderator: Hoax
Ok to tak; gram na 1800 pkt ograniczenia: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=13&t=38725Goglem pisze:brak lorda, po co ci warlord za 200 pkt który jest gorszy od assasina, zresztą do jakich celów jest ci on potrzeby, na jakie punkty i jak wygląda rozpiska
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Hehe, zlałeś mnie ostatnio 20:0, ale patent na fellblade w monkach przejętyJanus pisze:Tak ale oni mają ITP, wysokiego tafa oraz mogą powalczyć z wieloma jednostkami[clanraty mają za to As 5+] Gdybym zamienił to na klocek clanraci +? może guttery, ale chyba zostanę przy monkach;)
No cóż, kroxigor ma też cold-blooded, a przy uderzeniu ma 6 siły z racji używania great weapona.Que pisze:a co w tych rat ograch jest takiego że są takie słabe czym się on różni od kroxigora od lizaków przykładowo?
w statach to kroxigor ma 7 ld ratogr 5ld
siły ratogr ma 5 a krox 4
Clanratów nie można łączyć w jeden unit z rat ogrami, lizardy mają specjalną zasadę odnośnie kohort skinków z kroxami.Que pisze:a z rat ogrami tak nie mozna by dodać do klanratów? no dobra a czy w walce solo nie są równi sobie ?