Ordinowa Druzynówka 11.05.2013
Re: Ordinowa Druzynówka 11.05.2013
Szukam teamu. Gram Ogrami.
szukający mają się sami składać w teamy, czy zgrupujecie nas według kolejności na tej liście na pierwszej stronie?
szukający mają się sami składać w teamy, czy zgrupujecie nas według kolejności na tej liście na pierwszej stronie?
Warhammer to gra wyobraźni. Grajmy karteczkami.
Panie i Panowie, poszukuję osoby która będzie jechała furą na turniej - mam u siebie w domu całe pudło naprawionych terenów i nie bardzo uda mi się to przytargać tramwajem na turniej. Jedzie ktoś może przez okolice Wiatracznej i by mi pomógł?
Pozdro!
bonk
Pozdro!
bonk
YouTube: https://www.youtube.com/c/rcbonk
Instagram: www.instagram.com/rc_bonk/
#rcbonk
Facebook: www.facebook.com/rcbonk.fanpage
@rcbonk.fanpage
Instagram: www.instagram.com/rc_bonk/
#rcbonk
Facebook: www.facebook.com/rcbonk.fanpage
@rcbonk.fanpage
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Najfajniej jak się sami ludzie dogadują.Kędzior pisze:Szukam teamu. Gram Ogrami.
Ci którzy zostaną na koniec niedogadani zapewne będą połączeni w teamy z góry, ale ja nie pamiętam takiej sytuacji. Łatwiej się dogadać samemu, czytacie forum, widzicie kto jest wolny i kto chce zagrać
pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
potrzebuje heleny, dysku, chariota, jeśli się znajdzie z miłą chęcią zagram wochem.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Shino pisze:W zwiazku z updatem draftu Restrykcje wochu sie zmieniaja.
Warriors of Chaos (2400p)
Core Chaos chariots, Marauder Horsemen, Warhounds are max 3 each, Hell Cannon is max 1
Model with 3+ ward save can’t have Third eye of Tzeentch.
5 or more chariots/Daemon Prince/Skullcrushers/hero choices on daemonic mount, max 3
Chimera/Daemon Prince, max 2
Daemon Prince can have max (3 - ½ his levels) of Soul feeder/armour save of 2+ or better/Mark of Nurgle/Fly
http://www.youtube.com/watch?v=6QhZTfNaiHA
Mnie skreślcie, robota...
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
obyście takie same miejsce zajęliLaik pisze:Laik pisze:Jakie widełki?rewizyta po DMŚKalesoner pisze:Szaitis pisze:Dopisz tam Shino Ósmą Bilę
super że wpadacie!
żart oczywiście. Super że uda wam się wpaść.
always Vampire
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Shino, w stronę słońca jednak będą na 100%
Możesz spokojnie dopisać
Możesz spokojnie dopisać
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole