ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Parzystość graczy to jeden z czynników, który zniechęca Dibo do przyjazdu
czy test ze znajomości armii/flufu będzie?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Test zasad będzie, obowiązkowy - bardzo mi się to podobało w Szczecinie, jest to coś co daje pewną wartość dodaną - gracze czytają FAQi, uściślenia i później jest mniej problemów na turniejach...
Nad testem fluffu pracujemy (będzie dobrowolny, nie wliczany do punktacji generalskiej)
Nad testem fluffu pracujemy (będzie dobrowolny, nie wliczany do punktacji generalskiej)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jak na maturze w cztery oczy z Laikiem
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Moze w koncu ogarniesz jak sie ucieka od combatuGolonka pisze:Jak wyżej, test z zasad jest bez sensu. Robisz sam to tracisz punkt dwa, robisz z Lidderem/Kudłatym/Furionem masz maksa.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tego nie byłbym taki pewny....Golonka pisze:robisz z Lidderem/Kudłatym/Furionem masz maksa.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
100 ludzi razy 10 pytań x 3minut na każde pytanie 3000 minut(50 godzni) -może zacznij już dziśLaik pisze:spokojnie - test przeprowadzę osobiście w czasie pierwszej bitwy, wierzcie mi że nie będzie żadnych pytań i podpowiedzi - będzie indywidualny.
Dobrze Piotrze - jak chcesz jedno pytanie zadawać 3 minuty. Nie słyszałem, zeby Laik był upośledzony.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
3 minuty na pytanie?! Piotrze w jakim Ty świecie żyjesz? Chyba 10 sekund na pytanie! Gdzie Ty się uczyłeś, że dawali Ci 3 minuty na pytanie ?!PiotrB pisze:100 ludzi razy 10 pytań x 3minut na każde pytanie 3000 minut(50 godzni) -może zacznij już dziśLaik pisze:spokojnie - test przeprowadzę osobiście w czasie pierwszej bitwy, wierzcie mi że nie będzie żadnych pytań i podpowiedzi - będzie indywidualny.