GraveDigger - Unlimited Colours [29.06.16]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Super. Szczególnie sztandar i zaogniona skóra na plecach BSB w miejscu, gdzie wycięto gwiazdę chaosu.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podoba mi się, fajne klimatyczne malowanie
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wszystkie są świetne, bardzo równo pomalowane. Brawo...
- GraveDigger
- Chuck Norris
dziś kilka różności do beastmanów;]
za jakiś czas postaram się wrzucić zdjęcie tego ostatniego od tylu
pozdro
za jakiś czas postaram się wrzucić zdjęcie tego ostatniego od tylu
pozdro
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jest moc . Szczególnie ostatni jest powalający. Jedynie rogi nie do końca mnie przekonują, wygląda, jakby były malowane w pośpiechu... Ale to zwykłe czepialstwo jest. Generalnie .
Mistrzostwo
- GraveDigger
- Chuck Norris
zdarzyło mi się pomalować kilka krasi ostatnio to się pochwale:
malowani byli na tt czy jak kto woli basic lub tez poziom 1
mam nadzieje że się wam spodobają ;]
malowani byli na tt czy jak kto woli basic lub tez poziom 1
mam nadzieje że się wam spodobają ;]
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najfajniejszy jest żyrek, zaś największy szacun za pomalowanie 30 klonów hamków - ja bym się zanudził na śmierć .
6-7 edycyjne kraśki jeszcze ratuje własnie jednolitość schematu kolorystycznego, ale za dużo w nich jest klonów, niestety.
Swoim malowaniem uratowałeś tę armię niewątpliwie .
6-7 edycyjne kraśki jeszcze ratuje własnie jednolitość schematu kolorystycznego, ale za dużo w nich jest klonów, niestety.
Swoim malowaniem uratowałeś tę armię niewątpliwie .
Niezły? To złe stwierdzenie
Świetna robota
Świetna robota
Wisła Kraków.
Cholera, nie mógłbym się nachwalić, są super, zapewne włożyłeś w to od cholery pracy, itp, ale... ten śnieg.
Tandetny, zupełnie z innej bajki, wygląda sztucznie strasznie, słabo pasuje do figurek i psuje odbiór całości.
Wiem - biadolę, wybacz
Tandetny, zupełnie z innej bajki, wygląda sztucznie strasznie, słabo pasuje do figurek i psuje odbiór całości.
Wiem - biadolę, wybacz
Vae victis!
uh, kolory mojej twierdzy... pewnie będę podpatrywał... świetna robota
edit: znalazłem też to co mnie wnerwiało w moim lordzie na kole... poprawie wheelberersów...
edit: znalazłem też to co mnie wnerwiało w moim lordzie na kole... poprawie wheelberersów...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne malowanie
- GraveDigger
- Chuck Norris
dziś mały up do armii bestii malowanych na standard/lv2
UP