ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk

Post autor: Jankiel »

Paraszczak pisze:Dark Elfy osiągnęły dno. Już gorzej być nie może...
Nie ma tragedii. Moja rozpa dawała radę, ale trzy bitwy rozegrałem na bani (same wtopy). Niestety alkohol na moje umiejetności wpływa ujemnie. Ale wolę się napić, niż wygrywać :)

Paulinka =D>
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Remo pisze: I Ty to wszystko umiesz tak w turę? Musisz mi pokazać. :mrgreen: Zaczynam mieć wątpliwości czy widzielismy ten sam stół z figurkami... :D Pozdrów ode mnie te dwa wampiry bez żadnej ochrony, które w ostatniej turze bijąc się z Longbeardami dostały każdy aż po 1 ranie - 400 punktów dzięki kilku jedynkom na przebicie to niezły prezent.

Ale nie ma się co licytować bo turniej był pierwsza klasa. :) Do następnego!
Tak tak - tylko że jak wchodziłem w ten combat to wszystko było cacy - oprucz Miscasta który zranił mi obu magów przed faza CC.
Tudzież dlatego wyszło 15:5
Fakt faktem zapomniałem o tym wspomnieć.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Paulinka +1. Mam nadzieję, że Szczyrk zostanie powtórzony w przyszłym roku.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Zamykając flejmy:

Kalesoner +1

Gratuluje top4 :wink: , drobne poprawki w wynikach zgłaszajcie Butanowi - czekamy do piątku i wysyłam wyniki.

Co do turnieju - też mi się wydaje że na taki produkt jak Orle Gniazdo jest miejsce w kalendarzu masterowym - owszem nie jest to centrum kraju ale mastery są tam gdzie są gracze - raz na południu, raz w południowej Szwecji (pozdro Malin :wink: ).
Myślę że standard sali turniejowej jest najlepszy w polsce - duża, przewiewna, zbliżona do kwadratu, ekran 20m2 do wyświetlania paringów i czasu + nagłośnienie = to o co chodzi :)
Nocleg i afterparty w odległości spaceru w klapkach od miejsca turnieju, otwarte wi-fi.
Nie spodziewałem się że jedzenie będzie tak dobre - polecam wymaksowanie również pakietu żywieniowego :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

ee ja bym nie maksował;p Kolacja była tak obfita, że obiad był zbędny;p

Kosmo zjadł 4 porcje
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Durin pisze:ee ja bym nie maksował;p Kolacja była tak obfita, że obiad był zbędny;p
Confirmed. Tyle tego było, że na bitwę z Khumanem musiałem się toczyć jaka papa Guo. :P

I podziękować jeszcze chciałem tym wszystkim ludziom, dzięki uprzejmości których uzupełniłem braki w armii (Bombaj, Lidder, Marek i PiotrB - Piotrze, jeszcze raz przepraszam za miecz... :/ )oraz Szmytowi który mnię zawiózł był na pierwszego mastera w życiu. :)

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Durin pisze:ee ja bym nie maksował;p Kolacja była tak obfita, że obiad był zbędny;p

Kosmo zjadł 4 porcje
Oj tam oj tam. Duży jestem. Ja też jestem zdania że na obiad lepiej zjeść kwaśnice za 6zł, w której pływają duże kawały mięsa, ewentualnie jeszcze jakiś chleb do tego, a później się najeść unlimited kolacją :)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

ale jedno trzeba przyznać śniadanie po nocnym szukaniu przygód inne niż jogurt i bułka było czymś absolutnie cudownym
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Nie przypominaj mi szukania przygód, pokój znalazłem jak już byli jasno.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

WojtuśŚ pisze:Nie przypominaj mi szukania przygód, pokój znalazłem jak już byli jasno.
NIE wiem, czy o to samo chodzi, ale momentami mam wrażenie że jacyś designerzy FPSów sugerowali się tymi korytarzami i klatkami schodowymi...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

właśnie! co powodowało dwoma osobnikami, którzy w środku nocy poszli do lasu mordować Orków?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

właśnie! co powodowało dwoma osobnikami, którzy w środku nocy poszli do lasu mordować Orków?
Pewnie skończyły im się cele na Szczyrkowe Master Rune of Challenge (pijesz albo spier**lasz) i poszli szukać nowych!
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Dymitr pisze:właśnie! co powodowało dwoma osobnikami, którzy w środku nocy poszli do lasu mordować Orków?
Wódka, Inlander, piwo, takie tam.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Inlander rządzi, mam w planach kilka imprez z mega kozakami, gdzie to można dostać w sensownej cenie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Słyszałem, że u Liddera albo u wietnamców w Czechach :)

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Nie zaprzeczam.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Dymitr pisze:właśnie! co powodowało dwoma osobnikami, którzy w środku nocy poszli do lasu mordować Orków?
Chęć przygody, ale głównieinlander. Ten rum zmienił obraz mastera i całego konwentu. już zresztą napalilismy się zabijaniem zielonych poprzez spalenie i takie tam.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Ja sie cieszyłem ze nie dosiadłem sie do tego Rumu po browarach to jest totalne zniszczenie.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.
Raczej późny Gomułka/wczesny Gierek :roll:
Ale stawiam na Gierka bo za jego czasów kombinaty budowały hotele... a ten wybudowałą Huta Katowice...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ