ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Tak czy inaczej Hotel byl spoko tylko w pokojach nieco pizgało zimnem albo ja jestem jakims zmarzluchem . Jesli w przyszłym roku znowu Orcze gniazdo bedzie wyglądac jak w tym to jestem obowiązkowo
To prawda, w pokojach pizgało, ale moja dziewczyna poszła do recepcji i załatwiła nam grzejnik do pokoju. Następnym razem polecam to uczynić wszystkim zmarzluchom
@Suchy - prawda są to nazwy prowincji, ale prowincje sie nazywają tak jak miasta, które sie w nich znajdują. http://whfb.lexicanum.com/mediawiki/ima ... tonnia.jpg
@Suchy - prawda są to nazwy prowincji, ale prowincje sie nazywają tak jak miasta, które sie w nich znajdują. http://whfb.lexicanum.com/mediawiki/ima ... tonnia.jpg
Mój drugi master w życiu i dużo lepszy niż poprzedni, zarówno jeśli chodzi o organizację (duży ekran z czasem, wynikami, paringami, łatwo dostępni sędziowie), lokalizację (hotel z normalnym łóżkiem, jadalnią) jak i wyniki (w końcu nie byłem w końcówce a mniej więcej w 2/3)
Wyszło niestety nieogranie: armie, które znam bądź często z nimi gram w miarę ogarnąłem, ale na skaveny czy dwarfy z którymi gram raz na rok to kompletnie nie miałem pomysłu.
W sumie to skandal: tyle orków i wochu na turnieju a ja dostałem jakieś "egzotyczne" armie w stylu SK, DE czy VC
Wyszło niestety nieogranie: armie, które znam bądź często z nimi gram w miarę ogarnąłem, ale na skaveny czy dwarfy z którymi gram raz na rok to kompletnie nie miałem pomysłu.
W sumie to skandal: tyle orków i wochu na turnieju a ja dostałem jakieś "egzotyczne" armie w stylu SK, DE czy VC
Tylko 1,5 punktu poniżej średniejLaik pisze: WOC 47,2
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobietyGolonka pisze:Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.
... komedia!
Grubość ścian była przerażająca... człowiek bał się tzw. bąka puścić co by nie obudzić połowy hotelu
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Luc racja bylo cos takiego myslalem ze to tylko ja mam omamy po AlkLuc pisze:Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobietyGolonka pisze:Ta architektura a la póżny Gierek/ wczesny gomółka. Aż się czekało jak zza ściany dobiegną krzyki przesłuchiwanych Solidarnościowców, bądź na korytarz wyrwie się jakaś komunistyczna mordka prosto z popijawy partyjniaków.
... komedia!
Grubość ścian była przerażająca... człowiek bał się tzw. bąka puścić co by nie obudzić połowy hotelu
Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety
... komedia!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety
... komedia!
boję się spytać, skąd wiesz,jak poród brzmi... (swoją drogą ja też nie wiem )^Karpiu^ pisze:Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
... komedia!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
obok pokoju malego koconia mozna to bylo slyszec od 21 do 3. chlopak sie nie pouczyl historii xDLuc pisze: Co do krzyków to w nocy z piątku na sobotę koło 4-5 nad ranem obudził mnie krzyk szczytującej kobiety
... komedia!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To zdecydowanie nie był poród^Karpiu^ pisze:Hmm to nie brzmialo na porodYudokuno pisze:Nikt nie pomyślał, że to po prostu może żona Laika zaczęła rodzić?!Luc pisze:
... komedia!
BTW. Byłem w przerwie meczowej na koncercie w sali obiadowej
Gość na perkusji - MEGA!
Sam koncercik spoko ale perkusja MEGA!
Wielki plus dla tego gościa!
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
Luc, złoty człowiek acz głuchy. Perkusja była tak nienastrojona, że po uszach trzeszczało.
ja słyszałem piosenki. wokalistce muzyka nie przeszkadzała.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Możliwe, ale i tak PERKUSJA > BASS > PROWADZĄCA > WOKALFurion pisze:Luc, złoty człowiek acz głuchy. Perkusja była tak nienastrojona, że po uszach trzeszczało.
Tak, o ile chodzi o głośność. Bez wzmacniania.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!