Natomiast nie rozumiem u Was tej wielkiej chęci mocnego ścięcia CHD, ta armia nie jest lepsza od Lizakow, empire, WoC czy DoCh jest po prostu trochę inna.
Robienie kadłubka bo jest z FW to trochę słabość

Moderator: swieta_barbara
Wg mnie powinien być ban turniejowy bo jest FW.Manfred pisze:Robienie kadłubka bo jest z FW to trochę słabość
Ograniczyliśmy ograniczenia. To przecież też ograniczenie. Co więcej ograniczenie zasadnicze.c4h10 pisze:W którym miejscu ?Rince pisze:Mialo byc jak najmniej ograniczen, a juz widac, ze zaczyna sie kombinowanie na sile
Ustalanie drabinki nie jest ograniczeniem.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Prościej, ale prostota nie zawsze satysfakcjonuje. Można powiedzieć "po co biegać 42,195 km po ulicach miasta, w dodatku w kółko, skoro można wsiąść na rower, w autobus albo zamówić taksówkę?".Eltharion pisze:@wenanty
A nie dało się tego napisać w 3 słowach zamiast pisać bloku tekstu ?
GRAJMY NA OPEN <- prościej nieprawdaż ?
Jesteś jejku nieoceniony...Eltharion pisze:Przy ograniczeniach DE nie zapomnijcie ze maja taki śmieszny czar dorabiający kości![]()
Ale imo można go sprytnie ograniczyć dodając zapisek ze maja go tyko magowie z dark magic