Czyli armie o ktorej istnieniu nawet GW nie pamieta, chyba ze KB w kowbojow zabieraLaik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE
ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
10/10
Fajny teścik, w zasadzie to takie rzeczy, które każdy powinien wiedzieć. Nie wiem czy dało się mieć mniej niż powiedzmy 6 punktów, trochę jak matura
Fajny teścik, w zasadzie to takie rzeczy, które każdy powinien wiedzieć. Nie wiem czy dało się mieć mniej niż powiedzmy 6 punktów, trochę jak matura
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
to nie prawda - GW uwaliło TK (nie miało nawet pojęcia że w WE to też uderzy - pytałem u źródła )-Qc- pisze:Czyli armie o ktorej istnieniu nawet GW nie pamieta, chyba ze KB w kowbojow zabieraLaik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE
uważam że takie testy powinny być na każdym masterze - dzięki temu ludzie byliby na bieżąco z zasadami...Cauliflower pisze:10/10
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Pytanie nr 9 zostalo zle sformuowane i uznawalismy kazda odpowiedz. Zostalo wylapane przez Kudlatego.
Odpowiedz a jest nie do konca prawdziwa "lone infantry characters", a wg odpowiedzi oddzial zlozony z bohaterow posiada stubborna.
Odpowiedz b jest prawdziwa bo zabraklo slowa tylko
Odpowiedz a jest nie do konca prawdziwa "lone infantry characters", a wg odpowiedzi oddzial zlozony z bohaterow posiada stubborna.
Odpowiedz b jest prawdziwa bo zabraklo slowa tylko
\/\
Jasne, to była taka mała czkawka tego testu wiedzy. Tym niemniej intencje były wiadome, mam nadzieję, że każdy się czegoś dowiedział rozwiązując ten test
Mnie Tutaj tego nauczył, za co ładnie dziękuję.Laik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE - a teraz za kare przepiszesz rulebook 5 razy;-)
Kiedyś się odbijało z ch shielda walcząc dwurakiem, prawda?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Gdybym się nie podpisał, to chyba powinienem mieć 0? Wszystko jedno, jest mi totalnie obojętne, czy jestem 29 czy 35. Warzywniak to warzywniakc4h10 pisze:Hmmm... A podpisales sie ?Jankiel pisze:No to u mnie nie uznaliście 9 za poprawne, bo z testu wiedzy miałem 8, a pomyliłem się tylko przy charmed shield i wand of whimsy
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
chyba we Wroclawiu xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
WojtuśŚ pisze:Mnie Tutaj tego nauczył, za co ładnie dziękuję.Laik pisze:Qc noobie - zasada ta jest czesto wykorzystywana przez WE - a teraz za kare przepiszesz rulebook 5 razy;-)
zły dotyk boli przez całe życieKarli pisze:Mnie tej zasady nauczył Grichalk... lone krasnoludami w lesie
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
-
- Pseudoklimaciarz
Ja ci dam krasnoludkowych!Dibo pisze:Będzie więcej zdjęć? Widziałem ze fotki pstrykały co najmniej 3 osoby (w tym jeden z krasnoludkowych graczy)
https://plus.google.com/photos/10557351 ... 6231390673
Głównie zdjęcia figurek... więc jakoś to musicie przetrawić...
zrobiliśmy je sami - mamy formę domku - zamiast kleić ze sobą ściany połamaliśmy je i położyliśmy płasko - dzięki temu nie ma wątpliwości jaki to jest teren a zarazem nie ma problemu z postawieniem jednostek
Ze strony organizatorów a szczególnie "Gnoma", chciałabym wam wszystkim podziękować za tak wspaniałą frekwencję oraz na prawdę eleganckie zachowanie Szczególne podziękowania należą się sędziom za cierpliwość i ogarnięcie oraz 8 Bili za pracę włożoną w organizację turnieju, transport i wszystkie rzeczy dookoła tego tematu.
Mamy wielką nadzieję, że odwiedzicie nas w przyszłym roku!
Zapraszam do galerii . Jeżeli wam się podobało, zachęcam do polubienia strony Gnomicon
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... loaded=221
(zdj. Ewa Kubica)
Mamy wielką nadzieję, że odwiedzicie nas w przyszłym roku!
Zapraszam do galerii . Jeżeli wam się podobało, zachęcam do polubienia strony Gnomicon
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... loaded=221
(zdj. Ewa Kubica)
Dzięki za fotki
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5