Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy <warriorsi DE>
bardzo fajne!
Nie ma obijania a więc mały upik:
SH dla PiotrkaB, były 5 edycyjne coldy, a więc i silvery muszą być
Trole dla PSza, jeszcze do maluteńkich poprawek, się chyba obiły po Szczyrku a nie były w 100% gotowe
Oraz łucznicy-cudaki dla Ryosuke, stan figurek, które otrzymałem był tragiczny aczkolwiek udało się coś z nich stworzyć, na stół się myślę nadadzą
Ciut zaczynam ogarniać swój aparat, szkoda, że nie udało mi się dziś sfotografować tamtej kostki 40 warriorów dla Paraszczaka dziś byłyby lepsze zdjęcia myślę
Do niedzieli (nie tej, tylko nastepnej) mam zamiar wrzucić:
-kolejne 10 SH z V
-5 ellyrianów z V
-klocuszek kuszników DE
-12 coldów baaardzo starych
Mam nadzieję, ze dam radę
SH dla PiotrkaB, były 5 edycyjne coldy, a więc i silvery muszą być
Trole dla PSza, jeszcze do maluteńkich poprawek, się chyba obiły po Szczyrku a nie były w 100% gotowe
Oraz łucznicy-cudaki dla Ryosuke, stan figurek, które otrzymałem był tragiczny aczkolwiek udało się coś z nich stworzyć, na stół się myślę nadadzą
Ciut zaczynam ogarniać swój aparat, szkoda, że nie udało mi się dziś sfotografować tamtej kostki 40 warriorów dla Paraszczaka dziś byłyby lepsze zdjęcia myślę
Do niedzieli (nie tej, tylko nastepnej) mam zamiar wrzucić:
-kolejne 10 SH z V
-5 ellyrianów z V
-klocuszek kuszników DE
-12 coldów baaardzo starych
Mam nadzieję, ze dam radę
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, o 13:35 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
no, 4, racja
w końcu to elfy, pedalstwo itp...
w końcu to elfy, pedalstwo itp...
nie no, wiadomo, że stare figsy mają to coś ale obecne SH (czyli stara linia plastików) jest naprawdę okey, chociaż te wyżej silvery są cudowne, szczególnie ci z pióropuszami, chetnie to bym Ci te głowy uciął i wykorzystał do swych elfów
te silvery są z 4ed;) 5edycyjne mam u siebie w galerii na przyklad, zajebiste modele swoją drogą;)
Jakbyś im wymienil koniki na obecne to byliby super. Aha, te pióropusze mogłeś jakos bardziej odstawić, efekt byłby dużo lepszy na całym oddziale. (nawet ten fiolet by dużo dodał).
ale poza tym mega fajni
Jakbyś im wymienil koniki na obecne to byliby super. Aha, te pióropusze mogłeś jakos bardziej odstawić, efekt byłby dużo lepszy na całym oddziale. (nawet ten fiolet by dużo dodał).
ale poza tym mega fajni
chciałem utrzymać pióropusze w koncepcji armijnej, gdzie te piórka i inne takie są biało-screaming skull (chyba) tak mi się zdaje przynajmniej...
a koniki wieją oldschoolem
a koniki wieją oldschoolem
kolejny czarodziej dla Seviego
Ooo, ten jest naprawdę dobry!
Dobrze dobrane kolory: czarny + czerwony + biały, do tego dobrze rozmieszczone. Brąz też gra.
Całość wygląda spójnie, ale płaszcz z tyłu przyciemniłeś trochę jednolicie, za to z prawej jest najciemniej
Próbuj delikatniej odcinać czarną farbą detale (i rób to cieńszą kreską), bo na jasnych kolorach to widać mocno. Chyba że taki Twój styl i wizja, to się nie czepiam
Dobrze dobrane kolory: czarny + czerwony + biały, do tego dobrze rozmieszczone. Brąz też gra.
Całość wygląda spójnie, ale płaszcz z tyłu przyciemniłeś trochę jednolicie, za to z prawej jest najciemniej
Próbuj delikatniej odcinać czarną farbą detale (i rób to cieńszą kreską), bo na jasnych kolorach to widać mocno. Chyba że taki Twój styl i wizja, to się nie czepiam
tamta dwójka (Ararielka i hero z łukiem) jest niemal identyczna tylko dopiero rozpracowuje teraz swój aparat, może zrobię im również zdjęcia jeszcze.
uwagi przyjęte do serca i zaraz będę je wdrażał w życie na kolejnym herosie tego typu
uwagi przyjęte do serca i zaraz będę je wdrażał w życie na kolejnym herosie tego typu
Bardzo ładnie
SH też mi się podobają, ale liczę że moi będą mi się bardziej podobać
Łuczników widziałem na żywo i stwierdzam że to co Kosa z nich zrobił było mega biorąc pod uwagę poprzedni stan modeli
SH też mi się podobają, ale liczę że moi będą mi się bardziej podobać
Łuczników widziałem na żywo i stwierdzam że to co Kosa z nich zrobił było mega biorąc pod uwagę poprzedni stan modeli
Wisła Kraków.
Leci Ci kolejny heros, dla odmiany będzie bardziej złoty niż srebrny, będzie fajny
Ogólnie takie modele herosów do HE to bardzo przyjemna robótka
Ogólnie takie modele herosów do HE to bardzo przyjemna robótka
To dobrze, bo mam ich jeszcze dużo
Wisła Kraków.
no i kolejny heros z seri dla Seviego
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tys piknie ...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Nie wiem czy to wina zdjęć, ale mieczyk wygląda jak jednowarstwowe mazianie. Reszta miodek
zdjęcia, mieczyk jakoś tak dziwnie tu wyszedł
jest od leadblechera aż do mithril silvera.
jest od leadblechera aż do mithril silvera.