Gadanki o konkursie Kurosa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gadanki o konkursie Kurosa
Lechu, jak chcesz mogę napisać profesjonalną ocenę Twojego stanu psychicznego ale to chyba to nie miejsce
wiec nieprofesjonalnie napiszę że zachowujesz się jak rozkapryszona baba
wiec nieprofesjonalnie napiszę że zachowujesz się jak rozkapryszona baba
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Morog, zaiste musisz być profesjonalistą pełną gębą skoro jesteś w stanie dokonać profesjonalnej oceny mojego stanu psychicznego na podstawie kilku postów. Magik normalnie, pełen szacun! Więcej takich profesjonalistów potrzebujemy. Takich organizatorów jak Kuros oraz takich "psychologów/psychiatrów" (cudzysłów, bo przecież wróżką nie jestem) jak Morog.
xD
Obśmiałem się do łez, a teraz to już pozostaje tylko ignore mode.
xD
Obśmiałem się do łez, a teraz to już pozostaje tylko ignore mode.
@Morog
rozumiem, że ci armie pomalował ale tak szczerze to akcja z tym "konkursem" jest nie do końca przeprowadzona jak należałoby z różnych względów, a że jest to akcja publiczna to także publicznie każdy może wykazać swoje zadowolenie lub niezadowolenie z sytuacji i skomentować
Jak slusznie bardzo Slawol zauwazyl najpierw sprawe trzeba było przemyslec i dobrze zaplanowac i poszukać doświadczeń innych a jak się kolega zabrał za naukę na własnych 4 literach to jest jak jest
popcorn jest zimny lech też
rozumiem, że ci armie pomalował ale tak szczerze to akcja z tym "konkursem" jest nie do końca przeprowadzona jak należałoby z różnych względów, a że jest to akcja publiczna to także publicznie każdy może wykazać swoje zadowolenie lub niezadowolenie z sytuacji i skomentować
Jak slusznie bardzo Slawol zauwazyl najpierw sprawe trzeba było przemyslec i dobrze zaplanowac i poszukać doświadczeń innych a jak się kolega zabrał za naukę na własnych 4 literach to jest jak jest
popcorn jest zimny lech też
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
a ja sobie pozwolę na parafrazę utworu znanej piosenki "relax, take it easier'
Chwalenie się przychodem to jedna z najbardziej lamerskich rzeczy jaką można zrobić w życiuLechu pisze:Kuros (Kamil Kurowski) to gość, który jest właścicielem dużego gospodarstwa dającego roczny przychód w granicach 600 000zł (swoją drogą nie wiem dlaczego o tym pisze)
Ja któregoś miesiąca po intensywniejszym obrocie akcjami wyrobiłem na giełdzie przychód rzędu 18 000zł. A wiecie jaki z tego wyszedł mi dochód? Coś około 400zł, z czego trzeba było jeszcze 20% podatku odliczyć
Wracając do konkursu to widzieliście ludzie na co się piszecie, na przyszłość zastanówcie się dwa razy. A teraz pozostaje wam odesłanie prac, ale skupieni się na przyjemności z malowania.
Panie moderatorze: z ogłoszeniem o tym, że odcinacie się od "konkursu" to już za późno, ale wątpię żeby ktokolwiek miał do was pretensje.
Ctan: nieładnie tak mówić.
To mnie też rozbawiłoLechu, jak chcesz mogę napisać profesjonalną ocenę Twojego stanu psychicznego ale to chyba to nie miejsce
Kuros: Nie wierzę w to żebyś tak dużo pracował/malował ale jeśli przypadkiem na prawdę tak robisz to jest to bardzo głupie i niebezpieczne. Człowiek do normalnego funkcjonowanie potrzebuje przesypiać 7h dziennie, inaczej odbija się to negatywnie na zdrowiu.
Pozdrawiam
Każdy wie o co chodzi człowieku w tym konkursie a ty na siłe doszukujesz sie dziur
Dziury w zasadach są wszędzie w bankach, rządzie, nawet w filmie o Troi przelatywał samolot! a w krzyżakach koleś miał zegarek.
popełniłem kilka błędów ale , to jest mój pierwszy konkurs i nie zniechęcisz mnie swoimi pierdołami i wytykaniu błędów , znam takich ludzi jak ty na pęczki w moim otoczeniu , nie mówiąc im nic rozmnarzają sie bardziej niż ismaliści w europie.
tak pisałem że mam gospodarstwo ogrodnicze , ale nie oznacza że jestem właścicielem tego, na Twoją żone a nie na Ciebie przepisane było by mieszkanie? czyli co w takim wypadku jesteś bezdomny?
nie mam 6 tylko 7ha a kolejne 6 wsadzone w tym roku(chętnych jadących ze strony radomia zapraszam na boróweczke za darmo z krzaczka ile zmieścicie tylko można zjeść;))
kolejna Twoja genialna odpowiedz pm/am
co my jesteśmy w stanach?
no prosze Cie każdy zdrowy człowiek potrafi to zrozumieć tylko ty nie?
o uczestniku mój błąd ale oczywiście każdy wiedział o co chodzi w tym punkcie. poprostu podałem złą nazwe
czy ja zmieniłem zasady?
prosze pokaż bo nie pamietam
wiadomo że nigdy byś sie nie odważył , ponieważ najlepiej pisać wielmożnemu panu zza ekranu , poprostu nie masz "jaj"człowieku- mówie to w przenośni bo zaraz będzie 100 odpowiedzi czy sprawdzałem itp.
zapomniałem napisać że zadowoleni są uczestnicy i nikt prócz dzikkiego nie marudzi a wręcz przeciwnie cieszy sie z konkursu
tak wiec Leszczu to znaczy lechu zajmij się swoją dziewczyną a nie dziurami w konkursie , jak byś miał coś ciekawego do powiedzenia jak sławol to bym chętnie posłuchał
a tak to kolejny pokaz Twojej inteligencji .
jak masz coś dalej pisać głupiego , napisz przynajmniej co udoskonalić na kolejny event
chlopaki a jak wy myślicie co można udoskonalić prócz:
-napisania że koszt wysyłki jest na osobę biorącą udział
-napisania że nagroda jest przy 10+ ukończonych prac
-ustalić stały termin
wiecej nie wiem , może jakieś propozycje?
Pozdrawiam
Kuros
śpie 6 godzin.
od 1-7
poza tym lechu jeszcze jedna kwestia mi sie przypomniała z jakiego rachunku wyszło Ci 4h?
mówiłem że godzine mi schodzi zabranie sie do figurek od wrócenia z pola
ok no ale wliczyłem w to przebranie sie , umycie, kolacje
A za ten tekst, Kolego, dostajesz ostrzeżenie. Jesteś pod baczną obserwacją administracji, więc się lepiej pilnuj.
Dziury w zasadach są wszędzie w bankach, rządzie, nawet w filmie o Troi przelatywał samolot! a w krzyżakach koleś miał zegarek.
popełniłem kilka błędów ale , to jest mój pierwszy konkurs i nie zniechęcisz mnie swoimi pierdołami i wytykaniu błędów , znam takich ludzi jak ty na pęczki w moim otoczeniu , nie mówiąc im nic rozmnarzają sie bardziej niż ismaliści w europie.
tak pisałem że mam gospodarstwo ogrodnicze , ale nie oznacza że jestem właścicielem tego, na Twoją żone a nie na Ciebie przepisane było by mieszkanie? czyli co w takim wypadku jesteś bezdomny?
nie mam 6 tylko 7ha a kolejne 6 wsadzone w tym roku(chętnych jadących ze strony radomia zapraszam na boróweczke za darmo z krzaczka ile zmieścicie tylko można zjeść;))
o uczestniku mój błąd ale oczywiście każdy wiedział o co chodzi w tym punkcie. poprostu podałem złą nazwe
czy ja zmieniłem zasady?
wiadomo że nigdy byś sie nie odważył , ponieważ najlepiej pisać wielmożnemu panu zza ekranu , poprostu nie masz "jaj"człowieku- mówie to w przenośni bo zaraz będzie 100 odpowiedzi czy sprawdzałem itp.
zapomniałem napisać że zadowoleni są uczestnicy i nikt prócz dzikkiego nie marudzi a wręcz przeciwnie cieszy sie z konkursu
tak wiec Leszczu to znaczy lechu zajmij się swoją dziewczyną a nie dziurami w konkursie , jak byś miał coś ciekawego do powiedzenia jak sławol to bym chętnie posłuchał
jak masz coś dalej pisać głupiego , napisz przynajmniej co udoskonalić na kolejny event
chlopaki a jak wy myślicie co można udoskonalić prócz:
-napisania że koszt wysyłki jest na osobę biorącą udział
-napisania że nagroda jest przy 10+ ukończonych prac
-ustalić stały termin
wiecej nie wiem , może jakieś propozycje?
Pozdrawiam
Kuros
śpie 6 godzin.
od 1-7
poza tym lechu jeszcze jedna kwestia mi sie przypomniała z jakiego rachunku wyszło Ci 4h?
mówiłem że godzine mi schodzi zabranie sie do figurek od wrócenia z pola
ok no ale wliczyłem w to przebranie sie , umycie, kolacje
A za ten tekst, Kolego, dostajesz ostrzeżenie. Jesteś pod baczną obserwacją administracji, więc się lepiej pilnuj.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, o 21:49 przez Kuros, łącznie zmieniany 2 razy.
I to by była kwintesencja Twojej osoby. Zdrowia życzę
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
wtopa brolechu albo twoja żonka/dziewczyna sie sypie i w przerwie na waleniu gruchy przed ekranem nie masz co robić i doszukujesz sie u mnie błędów składniowych , albo poprostu jesteś nie dopieszczony.
ok zmieniłem , koleś poprostu chce ze mnie zrobić tego złego i udowodnić że ma racje bo nic nie robi tylko szuka sobie jakie ktoś błędy popełnił
tak wiec wezmę sobie do podpis morogga i nie będe sie wysilał pisać z Tobą
tak wiec panu już dziekujemy
ma ktoś jakiś pomysł żeby coś ulepszyć?
tak wiec wezmę sobie do podpis morogga i nie będe sie wysilał pisać z Tobą
tak wiec panu już dziekujemy
ma ktoś jakiś pomysł żeby coś ulepszyć?
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, o 21:53 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.
Generalnie mam taki pomysł żeby uczestnicy dyskusji uspokoili emocje.
Jak ten "poziom" dyskusji zostanie utrzymany, to nie będzie się dociekać kto pierwszy brzydko napisał o czyjejś mamie albo zarzucił komuś brzydkie zabawy pod kołderką, tylko sprzeda się parę klapsów po równo.
"Friendly warning" to było.
Edit: ale coby nie tylko negatywnie, to docenia się posty takie jak Sławola. Dłuższy, ale nie "tldr", do rzeczy i generalnie chciałoby się więcej takich userów na forum. Fajnie, że chciało Ci się to napisać.
Jak ten "poziom" dyskusji zostanie utrzymany, to nie będzie się dociekać kto pierwszy brzydko napisał o czyjejś mamie albo zarzucił komuś brzydkie zabawy pod kołderką, tylko sprzeda się parę klapsów po równo.
"Friendly warning" to było.
Edit: ale coby nie tylko negatywnie, to docenia się posty takie jak Sławola. Dłuższy, ale nie "tldr", do rzeczy i generalnie chciałoby się więcej takich userów na forum. Fajnie, że chciało Ci się to napisać.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Pozytywne strony sesji - przez brak czasu nie wziąłem w tym udziału.
Jeżeli forma konkursu miałaby się nie zmienić i chciałbyś to ciągnąć w następnej edycji tak samo, to wyłap wszystko, co się ludziom nie podobało i zmień tak, żeby było dobrze Otwarta dyskusja na pewno pomoże, więc masz okazję w tym temacie dokładnie się rozeznać w potrzebach i podejściu uczestników. Masz wiele już do analizowania, a dostaniesz więcej pewnie. Obecna edycja niech się po prostu zakończy dobrze i zamknij temat. Kto pomalował, to pomalował, kto nie, to nie. Zakończ sprawę tak, jak na chwilę obecną jesteś w stanie i wsio.Kuros pisze:ma ktoś jakiś pomysł żeby coś ulepszyć?
Jesteś sam, więc nie masz z kim skonsultować swoich pomysłów. W innych sytuacjach są zespoły ludzi, którzy pracują nad całą imprezą, np. u nas w Gorzowie, a i tak na forum zawsze ktoś coś ma do dodania i trzeba wysłuchać i próbować zadowolić ludzi.
Ode mnie tak na szybko, a to i tak nie wszystko:
1. Zasady jasne. Data, kto, co, jak i kiedy. Dla kogo goblin, a dla kogo smok. Kto wysyła, kto płaci. Jaki jest stan figurek itp.
2. Termin jasny, nieprzekraczalny (lub przekraczalny, od Ciebie to zależy, ja niczego nie sugeruję na siłę). Weź pod uwagę dzieci, pracę po 12 godzin (albo jeszcze inną), kino, kolację z żoną, seks do 12:00 bez śniadania, czy grę w piłkę z synem. Oraz zwykłe lenistwo ludzkie, bo to także wielka przyjemność rozwalić się na kanapie
3. Pamiętaj, że nie każdy umie pomalować armię w miesiąc, niezależnie od tego, czy pracuje, czy nie. Sam miałem epizod z kilkoma armiami w krótkim czasie i wierz mi - chodziłem jak ćpun, mimo że nic innego nie robiłem od 08:00-20:00. Pewnego dnia zauważyłem, że w mieście powstał nowy bank i do mnie dotarło, że miałem 2-3 miesiące wycięte z życiorysu, a ludzie na forum stwierdzili, że nie jestem człowiekiem z takim tempem. Kasa od razu poszła na bieżące potrzeby. To jest naprawdę męczące zajęcie, tak jechać masówki. Dla niektórych pomalowanie jednego ludzika to i tydzień za mało (mowa o normalnym poziomie), a co dopiero na konkurs, tzn. na maksimum swoich możliwości. Sam mam obecnie trochę zobowiązań i muszę się z tego wykopać.
4. Nagroda. Jaka, jak rozdzielona, od czego zależy jej wysokość i w jakich specjalnych warunkach może zostać zmieniona. O ile to wszystko ma mieć miejsce.
5. Akceptacja regulaminu. To jest oczywiste. Uczestnik zgłaszając się do konkursu akceptuje regulamin. Kropka, żadnych dyskusji.
Pamiętaj, że zasady mają być twarde, a Ty masz ich bezwzględnie przestrzegać. Wszelkie odstępstwa w granicach rozsądku i zabawy, ale tak, żeby nikt nie czuł się niedoinformowany i/lub oszukany. Szczerość przede wszystkim. Ale też trzeba mieć na uwadze fakt, że pójście jednemu uczestnikowi na rękę może poirytować pozostałych, więc trzeba dobrze wycyrklować. Albo wszystkim na coś się pozwala albo nikomu. Jeden się będzie kłócił, a drugi powie, że tak powinno być, bo to czy tamto. I bądź tu mądry.
Odnośnie dyskusji i potyczek osobistych, to tak jak KrzysiekW napisał - po równo po łapach, jak w wojsku. Nieważne, kto winny, pompują wszyscy.
P.S.
A tam, nie ma o czym mówićKrzysiekW pisze:Edit: ale coby nie tylko negatywnie, to docenia się posty takie jak Sławola. Dłuższy, ale nie "tldr", do rzeczy i generalnie chciałoby się więcej takich userów na forum. Fajnie, że chciało Ci się to napisać.
nie wnikam w merytorykę tego sporu, szczerze mówiąc nie chce mi się
oceniam tylko styl wypowiedzi niektórych dyskutantów
czepianie się słówek, wypominanie kto co powiedział kiedyś tam, szykanie na siłę problemów, zwykłe pieniactwo
i zapewniam Cie Lechu, że ocenę psychologiczną można napisać czytają parę zdań tekstu
a ty napisałeś ich bardzo dużo
po prostu sytuacja lekko go przerosła, nie wszyscy są tacy idealni jak kolega Lechu
ja bym po prostu zignorował i agresywną konkurencję i pieniaczy
ogólnie wszyscy (ja też) powinniśmy brać przykład od Sławola, jeśli chodzi o styl pisania
oceniam tylko styl wypowiedzi niektórych dyskutantów
czepianie się słówek, wypominanie kto co powiedział kiedyś tam, szykanie na siłę problemów, zwykłe pieniactwo
i zapewniam Cie Lechu, że ocenę psychologiczną można napisać czytają parę zdań tekstu
tylko ode mnie dostał tyle kasy, że wątpię by się mu chciało robić przekręty na paru figurkachmisha pisze:@Morog
rozumiem, że ci armie pomalował
po prostu sytuacja lekko go przerosła, nie wszyscy są tacy idealni jak kolega Lechu
nie obrażając nikogo Kuros jest bardzo młodym człowiekiem, ma prawo się zachowywać niedojrzale, szczególnie gdy jest w ten sposób atakowanyFlameon pisze: Chwalenie się przychodem to jedna z najbardziej lamerskich rzeczy jaką można zrobić w życiu
Ja któregoś miesiąca po intensywniejszym obrocie akcjami wyrobiłem na giełdzie przychód rzędu 18 000zł. A wiecie jaki z tego wyszedł mi dochód? Coś około 400zł, z czego trzeba było jeszcze 20% podatku odliczyć
ja bym po prostu zignorował i agresywną konkurencję i pieniaczy
ogólnie wszyscy (ja też) powinniśmy brać przykład od Sławola, jeśli chodzi o styl pisania
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, o 22:24 przez Morog, łącznie zmieniany 1 raz.
Lechu pisze:I tak, można żyć takim trybem, że zostaje Ci około 4h na sen. Tylko jak długo?
W to akurat jestem w stanie uwierzyć.Flameon pisze:Kuros: Nie wierzę w to żebyś tak dużo pracował/malował ale jeśli przypadkiem na prawdę tak robisz to jest to bardzo głupie i niebezpieczne. Człowiek do normalnego funkcjonowanie potrzebuje przesypiać 7h dziennie, inaczej odbija się to negatywnie na zdrowiu.
Jesteśmy w płotach i młotach, więc napiszę mniej lub bardziej na temat.
Jak robiłem na zakładzie spożywczym jako najprostszy robotnik, to miałem na dziale młodego kolegę, że tak powiem prostego chłopa, który po ciężkiej fizycznej robocie, zapierniczał jeszcze na pole... swoje i sąsiada. Nie mogłem w to uwierzyć, zwłaszcza że czasem robiliśmy po 10-12h 7 dni w tyg. (to był taki zakład niewolniczy raczej...).
NO ALE spał 3-4 godziny, pił 7-8 kaw dziennie (raczej nie słabych) i tak koło 6-7 kawy, jak go ktokolwiek w robocie hmm wkurzył, choć byle głupotą, to potrafił pocisnąć wiązankę równie soczystą jak powyższa, więc może niektórzy już tak mają... jak ktoś tyle robi, mało śpi to i nerwy może stracić. Zdrowie rzecz jasna też, nam go było wszystkim szkoda, miał 20 lat, wyglądał na 25, wiecznie oczy podkrążone, wiecznie coś go bolało, czasem tak że z bólu w robocie nie umiał wytrzymać, więc praca to jedno, ale życie... też się ma jedno...
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
Sławol pisze:
Pamiętaj, że zasady mają być twarde, a Ty masz ich bezwzględnie przestrzegać. Wszelkie odstępstwa w granicach rozsądku i zabawy, ale tak, żeby nikt nie czuł się niedoinformowany i/lub oszukany. Szczerość przede wszystkim. Ale też trzeba mieć na uwadze fakt, że pójście jednemu uczestnikowi na rękę może poirytować pozostałych, więc trzeba dobrze wycyrklować. Albo wszystkim na coś się pozwala albo nikomu. Jeden się będzie kłócił, a drugi powie, że tak powinno być, bo to czy tamto. I bądź tu mądry.
tu jest bardzo mądre zdanie
przesunąłem bo uczestnik uświadomił mnie że paczka 2 tygodnie była na poczcie nie tej co trzeba i musiał po nią jechać
ile z tego prawdy nie wiem ale poprostu poszedłem mu na reke
sławol zapisze sobie niektóre Twoje rady;)
konkurs sie dokończy i będą nagrody dla wytrwałych malarzy;)
pisałem wyraźnie że śpie 6h
dobra rada, odpuśćKuros pisze:pisałem wyraźnie że śpie 6h
Proszę, nie. Móc pewnie i można, ale wartość to zazwyczaj ma niewielką. Wiele osób i instytucji poświęca mnóstwo czasu, by uwolnić psychologię od magii i innych pseudonaukowych twierdzeń, nie papraj tego.i zapewniam Cie Lechu, że ocenę psychologiczną można napisać czytają parę zdań tekstu
Nie o tym mówiłem. To są problemy zewnętrze, na które Ty wpływu nie masz. Mnie czasami zadziwia PP, a kurierzy irytują, ale bywa też odwrotnie. Reguły nie ma.Kuros pisze:przesunąłem bo uczestnik uświadomił mnie że paczka 2 tygodnie była na poczcie nie tej co trzeba i musiał po nią jechać
ile z tego prawdy nie wiem ale poprostu poszedłem mu na reke
Poza tym masz kolejny punkt: czy przesyłka ma zostać wysłana/nadana (decyduje data stempla pocztowego ), zanim się konkurs zakończy (np. ostatniego dnia w regulaminie), czy też Ty do tej daty granicznej chcesz mieć figurki u siebie? I wtedy masz jasność. Do tego możesz poprosić o dowód nadania. Skoro będzie pieczątka z datą, to uczestnik się wywiązał i sumienie ma czyste i może spać spokojnie.
Pozostaje jeszcze kwestia zaginięcia przesyłki. Kto wtedy beknie i jak się zabezpieczyć?
Masz sporo do przemyślenia.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuros pisze:
... to jest mój pierwszy konkurs i nie zniechęcisz mnie swoimi pierdołami i wytykaniu błędów , znam takich ludzi jak ty na pęczki w moim otoczeniu , nie mówiąc im nic rozmnarzają sie bardziej niż ismaliści w europie.
czy ja zmieniłem zasady?
Kuros
1. Za takie wypowiedzi wg regulaminu powinno sie dostawać bana. Myślę, ze nie dostałeś go od administracji tylko dlatego, że trwa konkurs. By the way - też mieszkam na wsi i też sobie chwalę, ale nie lubię, jak ktoś dokłada swoją cegiełkę do tego, że ludziom "wieś" myli się z "wiochą".
2. Staraj się pisać w miarę gramatycznie i bez błędów ( również ortograficznych) - Twoje wypowiedzi będą bardziej zrozumiałe dla odbiorców. Jeśli używasz jakichś określeń, to powinieneś wiedzieć, co one oznaczają i jak się je pisze.
3. Nie daj się prowokować, tylko staraj się logicznie obalać argumenty piszących uwagi krytyczne.
4. Na forum są w sporej grupie również ludzie dorośli, często z doświadczeniem w wielu dziedzinach - warto słuchać ich uwag (zwłaszcza krytycznych). Ale to nie wystarczy - trzeba jeszcze umieć zweryfikować swoje postępowanie. Nie chodzi mi o to, żeby się zachowywać tak, jak ktos sobie życzy. Trzeba mieć własne zdanie, ale zdroworozsądkowe podejście do samego siebie jest niezbędne w dyskusjach i działalności na tym forum.
5. Morog - rozumiem, że znacie się z Kurosem i że go popierasz, ale Twoje odnośniki do czyjegoś stanu zdrowia to też wiocha, niestety...
6. Lechu - nie podbijaj niepotrzebnie bębenka, bo to nic nie daje, a sam też już dajesz się prowokować. Po co?
7. Sławol - że też Ci się chciało dodać tak obszerne wypowiedzi do tego topica . Nic dodać , nic ująć. Oby tylko ziarno rzucone przez Ciebie trafiło na żyzną glebę (sic!) .
PS. Tekst o zegarku w "Krzyżakach" Kurosa przedni w kontekście całej wypowiedzi
PS. Nie bardzo kumam, dlaczego pisze się tylko ws. ewentualnych pretensji do Kurosa. Również Kuros może mieć pretensje do uczestników, którzy np. mogą nie odesłać figsów, czy coś... I znowu kłania się wszystko, co napisał Sławol o regulaminie konkursu ...
tak jak mówiłem , to była próba
nawet Konstytucja była także wiele razy poprawiana(bez zjazdów mi tu)
mówisz wiocha i nie lubisz jak ktoś dokłada cegiełke , to przeczytaj sobie komentarz dzikkiego jak mówi o badylarzach.
morog stanął za mną nie dla tego że mnie zna czy mu malowałem figurki,ale popostu widzi rozjuszony tłum ze sloganami wy*ebać go z tąd , tu nie ma miejsca na interes.
Ludzie często mają inne zdania o różnych rzeczach, lecz jak tłum mówi jedno a człowiek myśli drugie to w 90% idzie sie niestety za tłumem.
Po co ma słuchać że jest rogaczem i dał sie wykorzystać
zresztą refleksja dla was , myślicie że na ebay lub innym serwisie zarobie monstrualne kwoty na pomalowanych figurkach?
dlaczego tak sądzicie,? ktoś już sprzedawał modele malowane na zwykłe tt drożej niż za nowe modele. oczywiście trzeba odjąć ok 15% ceny towaru ,ponieważ ebay/paypal pobiera marże.
nawet Konstytucja była także wiele razy poprawiana(bez zjazdów mi tu)
mówisz wiocha i nie lubisz jak ktoś dokłada cegiełke , to przeczytaj sobie komentarz dzikkiego jak mówi o badylarzach.
morog stanął za mną nie dla tego że mnie zna czy mu malowałem figurki,ale popostu widzi rozjuszony tłum ze sloganami wy*ebać go z tąd , tu nie ma miejsca na interes.
Ludzie często mają inne zdania o różnych rzeczach, lecz jak tłum mówi jedno a człowiek myśli drugie to w 90% idzie sie niestety za tłumem.
Po co ma słuchać że jest rogaczem i dał sie wykorzystać
zresztą refleksja dla was , myślicie że na ebay lub innym serwisie zarobie monstrualne kwoty na pomalowanych figurkach?
dlaczego tak sądzicie,? ktoś już sprzedawał modele malowane na zwykłe tt drożej niż za nowe modele. oczywiście trzeba odjąć ok 15% ceny towaru ,ponieważ ebay/paypal pobiera marże.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2013, o 08:53 przez Kuros, łącznie zmieniany 1 raz.