Mamikon not dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Noki's Sicilian Studio
Noki spróbuj sobię zrobić taki miks - czarna farba, czerwona farba (krwista) i klej uhu (przezroczysty). Dobrze imituje krew i można tym robić nawet skapujące efekty.
A figs jest zacny.
A figs jest zacny.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny slayerek, dobrze to wygląda...
Dzięki wielkie tylko jak przyjmować 3 kropki, sarkazm ?smiejagreg pisze:Fajny slayerek, dobrze to wygląda...
To mówisz teraz o Gotreku,nie ?Deus pisze:Wracając do dioramki, nie zmieniałbym już nic, bo slayer dobrze teraz tam pasuje
Kurde teraz maluję modele na konkurs Kurosa, potem maluję Shaggiego(Shaggotha) i grejtera tsincza no więc nie wiem kiedy znajdę czas na dioramkę
Pozdro
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciekaw jestem shaggyego, też niedługo się mam za niego zabrać...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spoko, ale na razie mam nieskończonego Archaona konnego i piątke warriorów Nurgla, więc się opóźni mój start
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Zazdroszczę Ci, że potrafisz z takim dobrym skutkiem spożytkować 6 godzin.
zapewne tak i w to wierzę. Sam rozumiem niepojętość robienia zdjęćNokimam pisze:Dzięki wielkie! Wiem że wszyscy prawie tak mówią i to oklepana wymówka ale on serio wygląda 3 razy lepiej na żywo
Shagi fajny.
No wiadomo, trzeba umieć naprawdę dobrze używać aparatu żeby oddać prawdziwy wygląd modelu. Wiadomo że to najlepiej wychodzi przy świetle dziennym więc zrobiłem przy takowym i zaktualizowałem z ostatnim poście. Te zdjęcia są najlepsze z 3 partii i są najbliżej prawdziwego wyglądu.
Następna rzecz za którą się biorę dzisiaj to screemersy tsincza
Pozdro
Następna rzecz za którą się biorę dzisiaj to screemersy tsincza
Pozdro
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, sieknąłeś go bardzo szybko i fajnie wyszedł .