Tutaj lista armii, które trzeba opracować. Bardzo bym prosił, żeby ktoś opisał w podobnym stylu swoją armię i wysłał mi to na PM lub zamieścił tutaj. Ja będę redagował te teksty i wrzucał już gotowe.
Bretonnia done credits @ Lenar
Beastmen done credits @ Lenar
Dark Elves
High Elves done
Daemons of Chaos done credits @ Myzu
Warriors of Chaos done credits @ Dymitr
Empire done
Vampire Counts done credits @ Lenar
Ogre Kingdoms done
Tomb Kings done credits @ Theo
Orcs&Goblins done credits @ Dymitr
Lizardmen done
Skaven done
Dwarfs Done credits @ Luc
Wood Elves done credits @ Luc
Chaos Dwarfs done
jeżeli macie uwagi to już istniejących tekstów, to dawajcie śmiało.
==============================
sugtestie, co by nie zapomnieć
Sławol pisze:Przede wszystkim to duże uznanie dla Ciebie Furion za taki wkład w hobby i pomaganie innym.
Mam coś niecoś do powiedzenia:
- dodawaj zdjęcia figurek fabrycznych także, bo wstawienie zdjęcia armii konkretnego gracza może spowodować, ze ktoś się nakręci, a w sklepie okaże się, że wygląda to zupełnie inaczej. Mowa oczywiście o malowaniu i konwersjach. To jest jak najbardziej przykład mówiący "zobacz, jak super można zrobić elfy!", ale początkujący to także tacy, którzy nigdy nie mieli figurki w ręce i nie wiedzą, jak wygląda w sklepie
- rozbudowana baza modeli, czyli Games Workshop, Gamezone i inne firmy. Pod listą sugerowanych zakupów na początek można by dodać ogólną listę firm, które mają figurki do danej armii, np:
Z modeli jakich firm możesz złożyć swoją armię X?
- Games Workshop - wszystkie jednostki (link)
- Gamezone - jazda i potwory (link)
- Reaper - herosi (link)
- Freebooter - czarodziejki (link)
A pod samym zdjęciem armii gracza można jeszcze inaczej: wypisać, z których firm złożył taką armię, np: "na powyższym zdjęciu armii widać oddziały X z firmy Y oraz herosów XYZ z firmy ABC. Pozostałe modele pochodzą z oferty firmy Games Workshop. W celu poznania szczegółów stworzenia całej armii można zajrzeć do tematu w Galerii i zadać pytanie autorowi pracy (tutaj link)"
I tak dalej. A jeśli to za wiele, to można chociaż podać same nazwy firm w jednym punkcie, a chętny gracz sam je sobie znajdzie i przejrzy ofertę. Ogólny link do galerii na forum też by się przydał.