PKS - komentarze

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: PKS - komentarze

Post autor: QQrydza »

Lubie post assasello, maska 100%+

Może w ogóle parować wyniki bez progów, tylko po małych punktach?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Tak, dzięki czemu problem promocji w 1-2 rundzie jeszcze się pogłębi. Ktoś dostanie 2xpromocje, zrobi 5000+ małych pkt z 2 bitew i jest ustawiony do końca turnieju.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Andrzej, naucz się nie podpuszczać.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Czy wstawicie jeszcze jakąś pierwszą wersję ograniczeń dla chadecji? Czy dopiero pojawi się ona w ostatecznej wersji PKS?

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

RedScorpion pisze:Czy wstawicie jeszcze jakąś pierwszą wersję ograniczeń dla chadecji? Czy dopiero pojawi się ona w ostatecznej wersji PKS?
Na razie jeszcze nie powstała. Najprawdopodobniej powstanie pod sam koniec prac. Które zresztą jeszcze trwają.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Zmiana zasad kb to zbyt duża ingerencja w zasady gry imo. To dobry początek do tego, żeby np kolejna słaba armia nie pozwalała na look out sir...
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Moim zdaniem utajnienie forum PKS to będzie krok w złą stronę. Fakt, że jest w tym temacie mnóstwo komentarzy idiotycznych, obraźliwych i niemerytorycznych nic tu nie zmienia - ukrywając Wasze prace odcinacie dostęp tym nielicznym komentarzom, które jednak niosą jakiś przekaz. Przecież skorzystaliście z niektórych sugestii, które się tutaj pojawiały. Nie wiem ponadto, jakie miałyby być płynące z tego korzyści.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Moim zdaniem utajnienie forum PKS to będzie krok w złą stronę
Z tego co wiem to juz maja tajne forum. Wiec ciezko powiedziec, ze to bedzie krok w zla strone.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

też uważam, że utajnienie forum to zła decyzja. Całą inicjatywę stawia w złym świetle przywołując wspomnienia z AR.COM
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

IMO decyzja o utajnieniu forum świadczy o tym, że chłopaki nie wytrzymali presji komentarzy, które przelewają się w tym temacie.
Obrazek

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

A moim zdaniem, zamiast pierdzielić farmazony weźcie się za jakąś robotę, bo chyba się zbytnio nudzicie.
Wygłaszacie oświadczenia, niczym trzeciorzędni politycy.
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

JaceK pisze:A moim zdaniem, zamiast pierdzielić farmazony weźcie się za jakąś robotę, bo chyba się zbytnio nudzicie.
Chyba nerwy Cię ponoszą JaceK.
PKS powstał na forum jawnym, podobnie jak Lista Sędziowska i Ligowa. Ludzie, którzy na Was głosowali, chcą wiedzieć, czy konsekwentnie trzymacie się swoich programów.
Poza tym sam wielokrotnie powtarzałeś, że warto argumentować takie a nie inne podejście po poszczególnych kwestii - jawność forum dopingowała Was do prezentacji uzasadnień do własnych pomysłów i pośrednio - zwiększenia merytoryczności dyskusji w Waszym gronie.
O trzeciej zalecie forum jawnego pisałem już w poprzednim poście.
To tak na chwilę obecną, jakbym się zastanowił pewnie znalazłbym jeszcze argumenty, które przemawiają za jawnością prac nad PKS.
Jakie są przesłanki, żeby je utajniać?

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

no cóż mi to forum PKS troszkę to AR przypominało... zazwyczaj ktoś pisał "no restrictions" ew. w 1 postu tematu jakieś swoje ograniczenia i potem to głosowali... nie dziwie się, że to ukryli :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Jacek, nie wiem do kogo pisałeś - ale troszkę przesadzasz. Poważnie nie możesz pracować przez to, że ludzie piszą głupoty?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Gdzie jest mój popcorn?!
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

JaceK pisze:A moim zdaniem, zamiast pierdzielić farmazony weźcie się za jakąś robotę, bo chyba się zbytnio nudzicie.
Buehehuehue klękła psycha na Wood Elfach...

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Paraszczak pisze:
Buehehuehue klękła psycha na Wood Elfach...
A jeszcze została PG armia od Forge Worlda xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

@ Golon, schowaj popcorn - nic nie będzie.
Niektórzy po prostu będą się musieli uzbroić w cierpliwość.

Prace, wkrótce zostaną zakończone, wnioski podsumowane i wytłumaczone.
Ja ze swojej strony obiecuje zapewnić Wam bardzo szczegółowe wyjaśnienia do wszelkich decyzji.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

jak rozumiem tajne forum stranie sie jawne po zakonczeniu prac na pks, prawda?

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Może wystarczyłoby utajnić "PKS - komentarze" dla członków PKSu na czas trwania jego prac. No i czasowo poblokować przychodzące PMki.

ODPOWIEDZ