to co dorzucić zamiast quickblooda?
a może zamiast red fury coś a quicka zostawić?
vampiry na bloodknighcie
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
red fury> quickblood
najlepiej pograj i przedstaw wyniki, zagraj na jakimś turnieju z kimś kumatym to ci pokaże o co chodzi z frenzy
masz oddział za 1500ptk który stoi z tyłu i grzeje ciepłe dupki
7 ran + herosi to żadna ochrona, a ten krzyk to nic ciekawego, 75ptk a jeszcze jak cie wymanewrują to lord ci siadzie
poza tym gra ma 6 tur, jak przez 3-4 tury będziesz za ghoulami to powodzenia w grze jak odsłonisz się wcześniej to twoi rycerze mogą błądzić po bagnach/ruinach/lasach czy innych obszarach gdzie beastmeni kupy robią a nie tam gdzie trwa bitwa i możesz nabijać ptk
ty musisz dojść do CC, a zwyczajnie przeciwnik ci tego nie da zrobić
gracz ze scoutami typy DE Shades będzie ci na tyłach dupę obrabiać aż miło i blokować marsz
pograj, poćwicz a później przedstaw wnioski good luck
masz oddział za 1500ptk który stoi z tyłu i grzeje ciepłe dupki
7 ran + herosi to żadna ochrona, a ten krzyk to nic ciekawego, 75ptk a jeszcze jak cie wymanewrują to lord ci siadzie
poza tym gra ma 6 tur, jak przez 3-4 tury będziesz za ghoulami to powodzenia w grze jak odsłonisz się wcześniej to twoi rycerze mogą błądzić po bagnach/ruinach/lasach czy innych obszarach gdzie beastmeni kupy robią a nie tam gdzie trwa bitwa i możesz nabijać ptk
ty musisz dojść do CC, a zwyczajnie przeciwnik ci tego nie da zrobić
gracz ze scoutami typy DE Shades będzie ci na tyłach dupę obrabiać aż miło i blokować marsz
pograj, poćwicz a później przedstaw wnioski good luck
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Z chaosem nie masz latwo....
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Paraszczak
- Falubaz
Skaveńscy Assassini mają 3 ataki. Dałeś się wyruchać bez lubrykantu.Kuros pisze: Remis jedynie, ale assasin zdjął mi lorda niestety w 3 turze;) (z 4 ataków jakie miał 3 weszły)
zapomniałem o beguile i przerzutach na hita, wiec może by przeżył
Paraszczak pisze:Skaveńscy Assassini mają 3 ataki. Dałeś się wyruchać bez lubrykantu.Kuros pisze: Remis jedynie, ale assasin zdjął mi lorda niestety w 3 turze;) (z 4 ataków jakie miał 3 weszły)
zapomniałem o beguile i przerzutach na hita, wiec może by przeżył
mogl miec dodatkowy atak z dzwonu albo z death frenzy wiec bez sądów zanim sie nie dowiemy o szczegółach ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
jak chcesz grać na bloodkach to proponuje grać na klocku black knight + bloodki. Do blacków idze lord klepak, a do bloodków idze wight king BSB z wardem na 4+/MR(2/3).
daje to duże możliwości taktyczne i nie ogarniasz (tak jak przeciwnik) 1 oddziału. jak zmieścisz to wrzuć jeszcze duszki + wilki do screenowania
daje to duże możliwości taktyczne i nie ogarniasz (tak jak przeciwnik) 1 oddziału. jak zmieścisz to wrzuć jeszcze duszki + wilki do screenowania