Savage Orcs
Moderator: Kołata
Re: Savage Orcs
ja sie podniecam spider bannerem ten morkowy jakos mi nie lezy.
-
- Plankton
Witam
Dopiero zaczynam bawić się WFB. Zacząłem od orków i mam pytanko w zestawie można złożyć Big Stabba jak to się ma do całości oddziału?
Czy warto złożyć tę formację 1x, 2x 3x w oddziale 30? Czy jedynie wszystkich z 2h?
Dopiero zaczynam bawić się WFB. Zacząłem od orków i mam pytanko w zestawie można złożyć Big Stabba jak to się ma do całości oddziału?
Czy warto złożyć tę formację 1x, 2x 3x w oddziale 30? Czy jedynie wszystkich z 2h?
1x wystarczy.
Ogólnie to wygląda tak jak nettersi w night goblinach - model jest jedynie oznaczeniem ulepszenia oddziału. Dowolnie duży oddział potrzebuje jednego takiego modelu a zazwyczaj gra się na oddziałach w okolicach 40 modeli. Więc na 30 modeli które masz możesz złożyć jedną Big Stabbę jednak więcej nie ma sensu.
Ogólnie to wygląda tak jak nettersi w night goblinach - model jest jedynie oznaczeniem ulepszenia oddziału. Dowolnie duży oddział potrzebuje jednego takiego modelu a zazwyczaj gra się na oddziałach w okolicach 40 modeli. Więc na 30 modeli które masz możesz złożyć jedną Big Stabbę jednak więcej nie ma sensu.
Piotr_Pawlow pisze:Witam
Swoją 30 dzikusów składałem z dwiema ręcznymi brońmi. Żadnego big stabba. Możesz złożyć, ale w rozpie nie daje się tego Jedynie kwestia wyglądu jednostki, a jak będziesz to miał i w rozpie i w jednostce to bomba Nie ma tu też żadnego minimum typu 30 dzikusów = 3 stabba. Składasz jak chcesz.
-
- Plankton
Niema co się łamać. Czemu mam zapomnieć o tej armii bo ciężko się gra, bo jest trudna, animosity... Trzeba stawiać wyzwania przed sobą i grać od poczatku tym czym się chce grać Dziękuje za porady
bez takich podśmiehujkówFanatic pisze:Zacznij od innej armii
Armia jest świetna najlepsza
a co do gry to do wszystkiego można się przyzwyczaić, jest czym przywalić i już jesteśmy zaliczani do "normalnego" koszyka (tylko eksperci z ETC o tym nie wiedzieli więc był wysyp orków w topowych reprezentacjach).
W Corach masz dzikusów i nocne gobliny, jak zostaje miejsce to dorzucasz fasty ( te ustawiasz tyłem do wroga aby z animozji nie szarżowały )
W specjalach jest sam miód : Trolle, rydwany i squigi. Czasem nawet można BO wystawić go modele są bardzo wdzięczne.
W rarach maszynki w tym najlepszą na świecie czyli Doom diver ( gleba łaaa gleba dl tych co czytają w ojczystym języku).
O bohaterach mogą krążyć legendy, są twardzi ( orkowi), silni ( orkowi) , oraz zabójczo przystoini ( orkowi) lub też masz tanich ( gobaski, szczególnie polecam na wilku takiegoś gościa lub dwóch).
W razie pytań wal, nie możemy dopuścić aby nasze zielone Waaahg traciło warbosów z powodu jakiś religijnych "Fanaticów"
"When you're a goblin, you don't have to step forward to be a hero-everyone else just has to step back!" - Biggum Flodrot, goblin veteran
Kowboje na wilkach imo lepsi bo nie muszą testować animozji i a też są mega tani a śmieci wroga potrafią ogarnąćSłowian pisze:jak zostaje miejsce to dorzucasz fasty
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- BloodyChomik
- Plewa
Witam!!!
Czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie starych Savage Orcs. Bardzo mi na tym zależy, ponieważ chcę mieć hordę tych Zielonoskórych a nie chcę żeby wszystkie były identyczne, zdjęcia pomogą mi zdecydować czy warto
Czy ktoś mógłby podesłać zdjęcie starych Savage Orcs. Bardzo mi na tym zależy, ponieważ chcę mieć hordę tych Zielonoskórych a nie chcę żeby wszystkie były identyczne, zdjęcia pomogą mi zdecydować czy warto
Ostatnio zmieniony 27 sty 2014, o 19:00 przez BloodyChomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!!
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293