UB - turniej Nowa edycja
Re: UB - turniej Nowa edycja
4 rundy jak zawsze
z punkcikami mi się totalnie nie chce - bo to więcej roboty niż pojedyncze kopiuj+wklej
z punkcikami mi się totalnie nie chce - bo to więcej roboty niż pojedyncze kopiuj+wklej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Kosa-Przelas 1794 - 1633 czyli 11-9 po bitwie pelnej farmazonów z obydwu stron (feniks ognisty wstaje dwa razy, prawie od razu i niestety to nie był mój fenio
Zamień "f" na "p" w słowie feniks i fenio i cała Twoja wypowiedź nabiera zupełnie nowego sensu
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Mowie wam,.na ub jest cos z tym niby algorytmem losujacym, tam sie dzieja rzeczy ktore podczas normalnej gry w battle'a nie maja prawa sie dziac
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Ale musze powiedziec ze gra byla do konca nie wiadomaDymitr pisze:13:7 dla wampirów. najwiecej punktów oddałam w 6 turze wysadzić sobie diabła i zabijając 4 szkieletu jedynie z jagód prawie dwoch
Gralo sie super, dzieki za gre, nauczylem sie paru trickow, ah te jeziorka
Szkoda ze skonczylismy po 3 rano, bo dzis caly dzien na red bullach jade
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton