Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Pare noobowskich pytań.
Zabijasz greyseera a później abomkę. Da dam własnie wygrałeś 

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Dziś ze mną nie grałeś więc nie wiem co to za pytanie:P Tak jak mówi Pająk latarka potem seer i resztę zamiatasz.
Slaughtermastera można wystawić jak się nie da Tyranta?
i czemu dużo ludzi maluje prawą rękę na czerwono ? domyślam się że od żarcia wszystkiego ?
i czemu dużo ludzi maluje prawą rękę na czerwono ? domyślam się że od żarcia wszystkiego ?
Poczytaj 7 ed. podręcznik to się dowiesz czemu ręce są czerwone
Co do wystawiania, to nawet pusty karton 40x40 możesz wystawi jako tyrana, to kwestia dogadania z przeciwnikiem lub zasad i ograniczeń turnieju. Niektórzy dopuszczają proxy.

Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
a możesz powiedzieć ?Silvestro pisze:Poczytaj 7 ed. podręcznik to się dowiesz czemu ręce są czerwoneCo do wystawiania, to nawet pusty karton 40x40 możesz wystawi jako tyrana, to kwestia dogadania z przeciwnikiem lub zasad i ograniczeń turnieju. Niektórzy dopuszczają proxy.
-
- Plewa
Mam pytanie gram z 5 raz z orkami i irytują mnie fanatycy i maglownica ma ktoś dobrą taktykę na te jednostki? 

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gnoblarami, kotkami, trójkami buli. Fanole możesz zaryzykować stonehornem, thundertuskiem, ironblasterem choć odradzam.
1. Przeciwnik rzuca na wiatry magii.
2. Mówisz: STOP używam HH.
3. Rzucasz kostką i wynik mnożysz przez 5
4. Wszyscy magowie przeciwnika w tej odległości rzucają dwiema kośćmi i w zależności od tego co wypadnie postępujesz zgodnie z tabelą miscasta.
5. Za każdego maga, który rzucał na miscast dostajesz 1 kość do dispella w tej turze.
taadaam - właśnie użyłeś HH
2. Mówisz: STOP używam HH.
3. Rzucasz kostką i wynik mnożysz przez 5
4. Wszyscy magowie przeciwnika w tej odległości rzucają dwiema kośćmi i w zależności od tego co wypadnie postępujesz zgodnie z tabelą miscasta.
5. Za każdego maga, który rzucał na miscast dostajesz 1 kość do dispella w tej turze.
taadaam - właśnie użyłeś HH

Przyszedłem na świat pokryty cudzą krwią, krzycząc i kopiąc wszystkich dookoła. Odejdę w ten sam sposób.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
brak znaku interpunkcyjnego sugeruje domyślny czyli kropkę. Skłaniałbym się ku stwierdzeniu iż to jest zwykłe zdanie twierdzące