Freestylowe gadki
Moderator: Afro
Re: Freestylowe gadki
Skinki, saurusy, coldy, salki - zimne ale mięso
Slana nie zjadłem bo rzucił słonko i niewypał i nie zdał testu I
Slana nie zjadłem bo rzucił słonko i niewypał i nie zdał testu I
Wisła Kraków.
Ja mam za sobą batalie z takimi armiami jak:
Skaven - zdecydowanie na plus
WoCH - Opcja z DP bolesna, natomiast jego brak był zdecydowanym argumentem dla mego zwycięstwa
Imperium - nie grało się za ciekawie ( ale w bardzo przyjemnej atmosferze )
Lizaki - jedna bitwa dla mnie, jedna dla przeciwnika - póki Slaan żyje jest ciężko, jak zginie to wszystko się sypie
Breta - mięso z puszki to jest to
Skaven - zdecydowanie na plus
WoCH - Opcja z DP bolesna, natomiast jego brak był zdecydowanym argumentem dla mego zwycięstwa
Imperium - nie grało się za ciekawie ( ale w bardzo przyjemnej atmosferze )
Lizaki - jedna bitwa dla mnie, jedna dla przeciwnika - póki Slaan żyje jest ciężko, jak zginie to wszystko się sypie
Breta - mięso z puszki to jest to
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Orki i Gobliny: Jak nie utłukę lorda generała to trochę lipa jak ironguts wpadli w gobliny to już nie wyszli
TK: Kasket Boli
Imperium: Czołg na flance
kraśki: nawet nie podszedłem bo park maszynowy
TK: Kasket Boli
Imperium: Czołg na flance
kraśki: nawet nie podszedłem bo park maszynowy
Czy to żer, czy to wróg.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
Żelazobrzuchy dadzą radę.
Najpierw pobijemy,
A potem to zjemy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
krasie to u mnie maks 13:7 w plecy lub do przodu. Bardzo remisowe. Trzeba jechać od razu "Na Pełnej Qriwe!" do przodu i daje radę
Czołg polecam osłabić naszym Cannonem a potem wjechać w niego Maneaterami/Mournfangami, ale na zabicie go masz tylko jedną turę
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Lore of beast/ death i steamtank nie jest taki zły. 2k6 s2 NAS też daje radę
Najlepsza taktyka, zdarzało mi się masakrować pokurczekubencjusz pisze:Trzeba jechać od razu "Na Pełnej Qriwe!" do przodu i daje radę
Czołg to najlepiej wszystkim co wypisaliście po kolei
2d6 s2, działo, itp
Wisła Kraków.
challange ^^Silvestro pisze: Skaven - zdecydowanie na plus
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Na ogrestronghold też kojarzę że coś jest.
EDIT: https://www.google.pl/search?q=ogre+kin ... 80&bih=917
Wisła Kraków.
Ok dzięki :] No to będę miał troszkę roboty :]Sevi pisze:
Na ogrestronghold też kojarzę że coś jest.
EDIT: https://www.google.pl/search?q=ogre+kin ... 80&bih=917
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Już? 6h pracy?
Nie podobają mi się tylko czapki ala chińskie kapelusze zrobione z tego co ogry noszą na ramieniach/plecach.
Reszta ok, chociaż obwieszeni jak choinki
Nie podobają mi się tylko czapki ala chińskie kapelusze zrobione z tego co ogry noszą na ramieniach/plecach.
Reszta ok, chociaż obwieszeni jak choinki
Wisła Kraków.
fajni, fajni Moi są każdy z innej parafii
-qc- chętnie przyjmę Challenge jak tylko zdejmą mi gips BTW jestem z okolic Wro więc może być nam ciężko
-qc- chętnie przyjmę Challenge jak tylko zdejmą mi gips BTW jestem z okolic Wro więc może być nam ciężko