DE Jankiela (VIII edycja)
Re: DE Jankiela (VIII edycja)
No i chyba wychodzi ci to na dobre
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Hmmm... Rozpa ciekawa ale tak średnio wiem co tu tak na prawde zabija... Poza tym nie dał byś rade wrzucic 2x9 shade? Panika z 2 a z 3 modeli robi roznice.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie ma punktów na nic, shades nawet nie mają dodatkowej broni
Dzięki. Pierwszy raz mi to weszło.Fajna rozpa. Zwlaszcza latanie smoka w turze magii
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Karli pisze:Fajna rozpa. Zwlaszcza latanie smoka w turze magii
Dawno nic nie wrzucalem, ale wyszła mi całkiem fajna rozpa, to sie pochwale
Duża suka z death, sztylet, seal.
Mała suka z perła i scrollem
Dwa pegazy standard
2x13 kusz fcg
2x5 harpii
2x5 dr
30 egzekow
4 rbt
Wrażenia z gry egzekami - 30 modeli to za mało, poza tym są zajebisci. Rbt są cholernie ważne w moich rozpiskach, ale stanowczo za drogie. Kusze z fcg to ostatnie odkrycie, z którego jestem bardzo zadowolony. Ten jeden punkt cr bardzo często ma kluczowe znaczenie.
Duża suka z death, sztylet, seal.
Mała suka z perła i scrollem
Dwa pegazy standard
2x13 kusz fcg
2x5 harpii
2x5 dr
30 egzekow
4 rbt
Wrażenia z gry egzekami - 30 modeli to za mało, poza tym są zajebisci. Rbt są cholernie ważne w moich rozpiskach, ale stanowczo za drogie. Kusze z fcg to ostatnie odkrycie, z którego jestem bardzo zadowolony. Ten jeden punkt cr bardzo często ma kluczowe znaczenie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To jest na 1600?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jankiel możesz opisać zajebistość egzeków?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A czy te 2x13 to wystarczajaca ilosc woundow dla magiczek?
Jakby do tych pieprzonych egezkow mogli wchodzic wszyscy herosi, bralbym ich w ciemno
Jakby do tych pieprzonych egezkow mogli wchodzic wszyscy herosi, bralbym ich w ciemno
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Nie trzymam w kuszach magiczek. Od tego mam jeszcze 19 warriorow z dyscyplina, o których zapomnialem.
Egzeki maja to, czego brakowało w tej armii - odpowiedniej dawki pierdolniecia. Wczoraj wciagneli 6 demiskow, phoenix guardow, zwykle wagony piechoty miela w dwie tury. Jaki delikatny buff z magii sie przydaje, ale niekoniecznie.
Egzeki maja to, czego brakowało w tej armii - odpowiedniej dawki pierdolniecia. Wczoraj wciagneli 6 demiskow, phoenix guardow, zwykle wagony piechoty miela w dwie tury. Jaki delikatny buff z magii sie przydaje, ale niekoniecznie.
Mag mi się wyjebal w pierwszej turze, wygrałeś rzut o zajęcie domku. Ale rozpa spoko była.Jankiel pisze:W rozpie, od której dostałeś zmieniłem tylko shades na egzekow
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jankiel jakim cudem oni wogole zdąża uderzyć z tym ASL-em ?
A co mnie zdejmie? Poza kombinowanymi szarzami? Nawet skullcrushersh dostaja po szarzy 20A. Ale owszem, giną. Dlatego chyba zamienie fcg i ap na dodatkowe modele. Zamiast -4 do save, bedzie po prostu wiecej atakow. Oddział nie jest najlepszy, ale słaby tez nie.GarG pisze:Jankiel jakim cudem oni wogole zdąża uderzyć z tym ASL-em ?
no nie wiem zostawiałbym muzyka i może czempionaJankiel pisze:A co mnie zdejmie? Poza kombinowanymi szarzami? Nawet skullcrushersh dostaja po szarzy 20A. Ale owszem, giną. Dlatego chyba zamienie fcg i ap na dodatkowe modele.GarG pisze:Jankiel jakim cudem oni wogole zdąża uderzyć z tym ASL-em ?
Wciągnąłeś 5 demisi i zdałeś 3 razy LD na 7 ! xD
Nie zdejmuj im ap !
Nie zdejmuj im ap !
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą