Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Re: Piłka nożna

Post autor: zaf »

z kim wygrywa Lechia bo nie poznaje zawodników

edit:
wygrywała

edit:

wygrywa

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Obrazek
A obok niego 6000 takich samych.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Mizerii polskich klubów ciąg dalszy - po wczorajszej kompromitujacej grze Legii dzisiaj dał popis Lech. Oba mecze z przeciętnymi do bólu klubami z peryferiów europejskiej piłki. W dodatku wyniki duużo lepsze, niż gra...Matko, gdzie my są :?: #-o :( Po raz kolejny widać, ile warta jest nasza "ekstraklasa". I tym ludziom się jeszcze za to płaci ciężkie pieniądze... To chore jest...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

To jest jakiś dramat... Legia powinna stracić jeszcze conajmniej 2 brami. Lech katastrofa, jestem ciekaw jaka jest różnica w zarobkach między nimi a Zalgirisem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Gdyby ktoś tym pseudo graczom obił ryja i to nie raz, ale za kazdym razem, jak pi..ę zagrają to może zaczęliby coś grac.
Mecz Lecha to dramat - drużyna podwórkowa wygrałaby z nimi (dzisiaj)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Gratz Śląsk. Dobry mecz. Powodzenia w rewanżu.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Możecie narzekać ile chcecie, ale Legia awansowała, a norweski zespół mimo niby lepszej gry nie potrafił jej pokonać. A wygrywa nie ten co lepiej gra, ale ten strzela więcej bramek.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

szkoda, ze w równych liczebnie składach tego nie pokazali, nie...?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Tullaris - to, że Legia przeszła Molde, to akurat nic złego :wink: . Narzekamy na to, w jakim stylu. Zespół, który w lidze gromi rywali (widać, jaka jest siła polskiej ligi) - w konfrontacji z baaardzo średnimi Norwegami nie potrafił zawiązać akcji ofensywnej :!: :!: :!: Teraz trafią na bardziej wymagającego rywala, choć dalej są to bardzo średnie zespoły. Zobaczymy, jak im pójdzie...
Mam nadzieję, że Legia potrafiła będzie lepiej spożytkować te dodatkowe zastrzyki gotówki, związane z pucharami, niż Lech, bo to jakas tragedia już chyba jest. Zespół, który miał niezły skład, co sezon zastrzyk kasy z pucharów, obecnie jest cieniem samego siebie... Nie jestem prezesem fan clubu Smudy, ale zmarnowane zostało to, co Smuda zbudował w Poznaniu parę lat temu...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Wszystko jedno w jakim stylu. Liczy się awans. Legia już jest w fazie grupowej LE i powalczy teraz o LM.

Lech Ż E N A D A.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Szacun i gratulacje dla Śląska - sukces, co się zowie :!: :!: :!: Lech - obciach i normalnie wstyd :( ...

Neithan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Neithan »

Muszę przyznać, że z ciekawości właczyłem sobie mecz Śląska i byłem naprawdę pod dużym wrażeniem.
Szkoda co prawda, że remis, a nie zwycięstwo, ale pokazali, że potrafią grać w piłkę ;)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

To znamy rywala Legii, Strieła Bukareszt, zespół chyba w zasięgu legionistów, ale łatwo pewnie nie będzie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Mam wrażenie, że Arsenal próbuje łapać zawodników na siłę. W ich polityce transferowej nie widać za grosz celu. Raz chcą kupować napastnika, raz defensywnego pomocnika... W rezultacie nikogo nie kupią, albo jakiegoś pośledniego gracza ... Niestety, w obecnych czasach za kilka milionów funtów jest mały wybór :mrgreen: :(

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

:(
Obrazek

Awatar użytkownika
Damas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Damas »

Co to się wgl dzieje, że nikt nie opowiada o wczorajszym meczu z Danią? Co sądzicie o młodziakach: Zielińskim czy Klichu. Jak dla mnie zagrali wczoraj naprawdę dobre spotkanie. A co wy sądzicie?
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

Wygrali to co tu narzekać ;P

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Trochę w temacie piłki więc opowiem.

Idę sobie spokojnie Gdyńską plażą a tu nagle zaczyna się pogoń za mężczyznami o ciemnej karnacji, jak się okazało, kibicom Ruchu Chorzów przeszkadzali opalający się meksykańscy marynarze którzy grzecznie odpoczywali na miejskiej plaży. około 200 kiboli rzuciło się w pogoń i zaczęło ich bić, kopać itd. 3 łapało kolejnych 3 biło. Wezwano policję, przyjechali... ale bali się wysiąść z samochodów...

http://kontakt24.tvn24.pl/temat,kibole- ... goryId=496

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Co tu będą meksyki wylegiwać się nad polskim morzem :!: Niech wiedzą, kto przy piłce :!: :!: :!: :(

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Dziś pojawiła się informacja, że to Meksykanie zaczęli...
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

ODPOWIEDZ