Zlecę wykonanie napisów do filmików.

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Zlecę wykonanie napisów do filmików.

Post autor: Ryosuke »

Tak jak w temacie zlecę wykonywanie napisów do moich filmików o średniej długości 5 minut.
Oferty cenowe proszę na pw.

Sorki że piszę w płotach i młotach ale w kategorii zlecenia znajdują się tylko,te dotyczące figurek.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

napisów ? subtitles ?
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Przez 'wykonanie' rozumiesz tłumaczenie dialogów ze skryptu, czy zakodowanie napisów w pliku wideo? Innymi słowy, szukasz tłumacza czy informatyka?

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Szukam osoby która stworzy napisy po prostu.Mam filmiki mówione po polsku i chciałbym by znalazły się w nich angielskie napisy.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Ryosuke
Kontakt:

Ciągle aktualne.

ODPOWIEDZ