Andrzej pisze:W teorii może i tak, ale w praktyce 50 zupełnie wystarczy i nikt Ci się do tego nie przyczepi
Przy pitce Endrju?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Andrzej pisze:W teorii może i tak, ale w praktyce 50 zupełnie wystarczy i nikt Ci się do tego nie przyczepi
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Oj tam, każdemu może zdarzyć się, że machnie się przy wycenie przedmiotu o 100 pkt .haha, no oczywiscie że za, przeciez BoWD kosztuje całe 50 pkt! pozdro..
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Stary, jak mamy to rozumieć, jeszcze nie próbowałeś a już zachwalasz?Galharen pisze: ale gdyby byly punkty to mozna z latajacymi poprobowac.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Probowalem 1 latajacy.Siweusz pisze:Stary, jak mamy to rozumieć, jeszcze nie próbowałeś a już zachwalasz?Galharen pisze: ale gdyby byly punkty to mozna z latajacymi poprobowac.
Latanie na 10 cali, to słabe latanie. Dodatkowo 4BS też jest słabe. Siła bolca też nie miażdży.
Dla mnie fast na 18 cali jest lepszy.