Inkwizytorzy sie na DMP ostatnio pojawili. Mogliby stanowic calkiem dobry zalażek sekcji miłośników much i moli.Jasiuuu pisze:Nurgl jest patronem starych.
Kościół Bogów Chaosu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kościół Bogów Chaosu
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Prawda jest taka że na polskie standardy najwięcej będzie slaneshytów. Wszak kto nie lubi panienek i alkoholu ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Azjaci. Azjaci evewhere
Dopisuj mnie do sekcji katechezy Slaanesha wśród klas maturalnych a Grzesia do Nurgla W sumie to większość FW możesz dopisać
I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW
I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Cholera, minęło dużo czasu, od kiedy się tym zajmowałem ostatnio.Akadera pisze:I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW
Jestem stary i chory. Zgłaszam się.
trzeba być kretynem żeby się bawić w takie rzeczy. mam na myśli pana z durszlakiem oczywiście, po pomysł Jasiuu jest przecież o wiele mądrzejszy.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Chmmm...
Czuję herezję...
Przykro mi ,ale będe musiał wysłać wniosek do Sanctum Officium o przeprowadzenie śledztwa w sprawie forum Border Princes oraz przeprowadzenie procesów na użytkownikach i administracji.
Zawsze podjerzewałem ,że za postami większości użytkowników ukryte są słowa mrocznych bogów!!!
Czuję herezję...
Przykro mi ,ale będe musiał wysłać wniosek do Sanctum Officium o przeprowadzenie śledztwa w sprawie forum Border Princes oraz przeprowadzenie procesów na użytkownikach i administracji.
Zawsze podjerzewałem ,że za postami większości użytkowników ukryte są słowa mrocznych bogów!!!
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Nie zapomnij o komitecie do walki z sektami i sejmowej komisji do walki z ateizacją Polski czy jak to tam się nazywa
Zresztą inkwizycja nie pomoże skoro Inkwizytorzy to nurglowcy
Zresztą inkwizycja nie pomoże skoro Inkwizytorzy to nurglowcy
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
hahahah tego się nigdy nie spodziewałemAkadera pisze:Inkwizytorzy to nurglowcy
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ci co grali w Mark of Chaos to wiedzą jak kończą nurglowi zdrajcy
- GrimgorIronhide
- Masakrator
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/ ... 62uxlu.jpgZapomniałeś o mackach. Dużej ilości macek
@Naviedzony, jak straszliwe kary przewidują na prawie poznańskim za nieznajomość procesów administracyjnych ? Z ciekawości pytamNaviedzony pisze:Cholera, minęło dużo czasu, od kiedy się tym zajmowałem ostatnio.Akadera pisze:I jak coś nie MSWiA tylko MAiC bo administracja teraz nie jest razem z MSW
Ja też chcę... mogę objąć diecezję Pomorsko-nordycką w imię Slaanesha Aaa, i jeszcze bez jakiejś świętej księgi ta religia będzie hipsterska, wypadałoby jakiegoś PDF'a sklecić