Kościół Bogów Chaosu

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Re: Kościół Bogów Chaosu

Post autor: Matis »

Dla nas to wy jesteście Heretykami. Czyli generalnie Wszyscy jesteśmy Heretykami. Ha, wygraliśmy, już jesteście na ścieżce mroku.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

A skoro swędzi Cię nos to znaczy że wielki Nurgle rzucił na Ciebie klątwe trędowatych :) za twe bluźnierstwa wobec wiary. Ot takie ostrzeżenie z jego strony
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

DiabliQ pisze:Zainteresowałeś mnie, jakie są wymogi zeby należeć do takiej elitarnej grupy?
Minimalnie 42cm w bicepsie :P
Co do stroju proponuję wygodne dresiwo i adidasy. Trzeba być pragmatycznym: w sukience ciężko się biega i walczy z kontrreformacją ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

Matis pisze:Musisz wyznawać całą 4 bogów. Żeby być dobrym kontr-Inkwizytorem musisz mieć coś z każdego)
Stroje oczywiście zwykłej inkwizycji, ale z symbolami Chaosu.
Typową karą śmierci dla wrogiego inkwizytora będą publiczne tortury, potem częściowe spalenie na stosie a następnie utopienie lub powieszenie.

Jeżeli nikt nie będzie chętny to mogę się zająć prowadzeniem Kontr-Inkwizycji dla chwały Mrocznych Bogów :twisted:

Edit: Wy walczycie z Heretykami. A my walczymy z inkwizycją ;) Więc to ma jak najbardziej sens.
Potrzebni nam też będą ludzie od szkolenia nowych rekrutów ;)

@Akadera jak wole jeany, glany i czarną skórę, i jakiś łańcuch czy kosa w kieszeni :P
Obrazek

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Takie kultystki to chętnie przyjmę to mojej parafii :lol2:
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

To bierz bo do mojej za brzydkie 8)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Zawsze od czegoś trzeba zacząć :lol2:

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

A potem do pracy na Cyckowężu :D
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Te panie były by idealne jako kontra dla Świadków na ulicach. Wiekszy % wolałby z nimi rozmawiać

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Ja wiem czy od razu rozmawiać :P

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

Można by je było podejść i powiedzieć "Udowodnijcie mi że Slaanesh jest jedynym słusznym bogiem!" :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Przecież wszyscy piją... O co Ci chodzi :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Murmandamus pisze:Heretycy. Sprowadzacie Wspaniałego Slaanesha tylko do wielkiego zboczeńca i sexu. A co z pijakami, żarłokami, narcyzami , ćpunami wszelakiej maści , sadystami, masochistami , artystami zakazanej sztuki itp.

Murmi dziwisz się ? A czy tak samo Nurgla nie sprowadza się do fekaliów i smrodu podczas gdy tak naprawdę to o wiele bardziej złożona postać. Czcisz go zawsze gdy gnuśniejesz, gdy z lenistwa nie chce Ci się nic robić - gdy opuszczasz trening i wpieprzasz nachosy na kanapie - oddajesz cześć Nurglowi. Tak to jest że łatwo kpić jest z religii i ją spłycać.

Dlatego nie napisałem Kościół Tzeentcha mimo iż mam z nim najbliżej - uważam że każdy Bóg Chaosu jest w jakimś stopniu odpowiedzialny za jakiś aspekt mojego Ja więc z grubsza jestem Undevided

Byqu świetny rysunek - source pls!

Kordelas: Kiedyś na Wfrp grałem właśnie łowcą czarownic i każdy kto przejawiał najmniejsze skłonności inności tytułowałem mutantem (oberżysta z tikiem nerwowym np xD) to był ubaw!

A propo Jehowy to kiedyś śp(b). Dziku zbył ich delegację tekstem o modlitwach do Soteka (czy jak tam się lizardmeńscy bogowie zwą ^^)

(proszę nie nazywać mnie papieżem - nie mam z nim nic wspólnego)

1.2..3... TZEENTCH PATRZY!

Obrazek
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

Obrazek

A tak serio, to genialny temat =D> uśmiałem się przednio :mrgreen:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Swoją drogą jakby Amerykanie mieli do wyboru, czy chcą u siebie w Waszyngtonie naszą świątynię Chaosu, czy meczet to prawie na pewno wiem, co by wybrali. :D

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Oni po prostu postawią następny MC lub KFC miast obu :lol2:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Czyżby to przypadkiem nie były kaplice Slaanesha? Obżarstwo i lenistwo bez względu na cenę z czymś mi się kojarzą. ;)

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

w sumie....Można by to podpiąć pod miejsce kultu Slaanesha ale zarazem Nurgla :D

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

crovaxus pisze:Oni po prostu postawią następny MC lub KFC miast obu :lol2:
Naviedzony pisze:Czyżby to przypadkiem nie były kaplice Slaanesha? Obżarstwo i lenistwo bez względu na cenę z czymś mi się kojarzą. ;)
Da się gwiazdę Chaosu i inne znaki nad wejściem i kaplica gotowa

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Nurgle burger :P

Spoko Jasiu już nie będę Cię obrażał w ten sposób :P

ODPOWIEDZ