DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA POLSKI - Gorzów Wlkp. 24-25.08.13...
Flejmu z ETC nie, bo się obrażają, Flejmu z DMP nie bo... nie...paulinka17 pisze:Jankiel skasowal mi posta jak sie z Pasiakiem zaczęliśmy dopiero rozgrzewać.Karli pisze:Kurde, ale się modowie rozkręciliście w tym roku. Normalnego flejma już sobie nie można poczytać... Gdzie tu frajda z forum?
Gdzie tu sens, gdzie logika?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
-
- Kretozord
Admini to jedno. Drugim problemem są obrażalscy forumowicze i zamierające w społeczeństwie poczucie humoru. Griszli poczuł sie szczerze urażony (niepotrzebnie). Groszek w ogole nie skumal co sie dzieje.Karli pisze:Zabiją te forum
O wy biedne trolle i flejmerzy. Jak mi Was zal
To, że sie dałem wciągnąć z Tobą w niepotrzebną dyskusję to jedno, po prostu nie mam zamiaru ciągnąć tego dalej, bo moje życie nie składa sie tylko z BP (jak w przypadku niektorych tu bywalców).paulinka17 pisze:Admini to jedno. Drugim problemem są obrażalscy forumowicze i zamierające w społeczeństwie poczucie humoru. Griszli poczuł sie szczerze urażony (niepotrzebnie). Groszek w ogole nie skumal co sie dzieje.Karli pisze:Zabiją te forum
O to samo chcialem spytac