Mam czelendża Z Demonami Nurgla więc stwierdziłem że jak Kuba bogu tak bóg kubańczykomEldritch pisze:Tak poza tym, to uroczo
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: JarekK
Mam czelendża Z Demonami Nurgla więc stwierdziłem że jak Kuba bogu tak bóg kubańczykomEldritch pisze:Tak poza tym, to uroczo
Ogry są piekielnie drogie w porównaniu z trollami. Maja trzymać sztandar i nie dać się zabić. Do walki są trolle.middlefinger pisze:To nie lepiej by bylo wstawic wiecej chaos ogrow w miejsce troli ?
Czy jest 2 czy wiecej, trole nie maja bonusu a ogre charge dodaje 1 sily z kazdym rankiem wiec mozna by sie nad tym zastanowic
I elfy wystrzelają mi 12 warriorów z magiem w jedną turę z siłą 6 ? A do tego narażę się na kombo d&d plus helka ? Jakoś podziękuję za taką wymianę... Bestii nie mam na razie modelu ale coś tam licytuje potwornego to może pobawimy się wochowymi bestyjkami zaczynając od chimery ofc.middlefinger pisze:nie myślałeś by w połączeniu z magią shadowa wcisnac do rozpiski Mutalith vortex beast'a?
Duża szansa, że wylosujesz The Withering a potem tylko dobry rzut na vortexowego bound spella i po klopocie
Poza tym mozna by pomysleć na tęczowym bunkrem z blasted standarem dla sorca, mógłbys wtedy 12 warriorsow wstawic za podobną ilość punktów