Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 28-29.09 Kozłów

Post autor: Dymitr »

Ja mam poważne pytanie. Jeżli 28. września, o godzinie 14:00 będzie emisja odcinka Familiady z Frontem Wschodnim w roli głównej, to czy przewidujecie jakąś przerwę? Będzie na czym to obejrzeć? Chłopaki twierdzą, że ubawimy się do łez - boję się, ale chcę to zobaczyć!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dymitr pisze:Ja mam poważne pytanie. Jeżli 28. września, o godzinie 14:00 będzie emisja odcinka Familiady z Frontem Wschodnim w roli głównej, to czy przewidujecie jakąś przerwę? Będzie na czym to obejrzeć? Chłopaki twierdzą, że ubawimy się do łez - boję się, ale chcę to zobaczyć!
O kuuuuurczak!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Dymitr pisze:Ja mam poważne pytanie. Jeżli 28. września, o godzinie 14:00 będzie emisja odcinka Familiady z Frontem Wschodnim w roli głównej, to czy przewidujecie jakąś przerwę? Będzie na czym to obejrzeć? Chłopaki twierdzą, że ubawimy się do łez - boję się, ale chcę to zobaczyć!
:shock: :shock:

+1

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Zawsze mi się wydawało że to program rodzinny - trudno chyba front nazwać "rodziną" - co to za patologia? :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

że niby dużo pijemy i czcimy slaanesha? niejedna rodzina powinna się starać być taka jak my ;) nie zrucamy swoimi dziećmi o progi i w ogóle!
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

My się tu śmiejemy ale Dymitr poruszył ważną kwestie :D Dacie rade załatwić jakiś TV żeby to obejrzeć? :D
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Hahhahahaa...wyskoczy jeden i pokaże Sieg Heil!! Alee będzie ubaw. Ahahahahahhahahaa. Już nie mogę się doczekać!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

:)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Paraszczak pisze:Hahhahahaa...wyskoczy jeden i pokaże Sieg Heil!! Alee będzie ubaw. Ahahahahahhahahaa. Już nie mogę się doczekać!

Sztywniak...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Paraszczak pisze:Hahhahahaa...wyskoczy jeden i pokaże Sieg Heil!! Alee będzie ubaw. Ahahahahahhahahaa. Już nie mogę się doczekać!
pól biedy jak to będzie Sieg Hail... ja tam nic nie mam przeciwko pedłkom - no ale żeby tak w TV :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Kosmo pisze:My się tu śmiejemy ale Dymitr poruszył ważną kwestie :D Dacie rade załatwić jakiś TV żeby to obejrzeć? :D
w każdym pokoju hotelowym jest TV
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Spoko namówiliśmy tylko Strasburgera żeby ci pokazał gest Kozakiewicza ze specjalną dedykacją ;)
PiotrB pisze:Zawsze mi się wydawało że to program rodzinny - trudno chyba front nazwać "rodziną" - co to za patologia? :mrgreen:
Jak cie Inferno adoptuje to zmienisz światopogląd :P
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Akadera pisze: Jak cie Inferno adoptuje to zmienisz światopogląd :P
"adoptuje" - tak to teraz nazywacie? fuuj ; P

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

-Qc- pisze:
fuj z Twojej strony brzmi dziwacznie :P
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Laik pisze:
-Qc- pisze:
fuj z Twojej strony brzmi dziwacznie :P
Laik - serio, jesteś ostatnia osoba którą posądzałbym o nieposiadanie żadnych ciekawych wydarzę w swoim życiu przez ostatnie półtorej roku maaaan :D Ale żeby utrzymac konwencję - zachowania Frontu na wizji moga być - a jak! - analnie niesmaczne :D

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Kończycie tego offtopa czy mam wycinać?
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Coś nie w humorze jesteś Kaleson - o czymś muszę pisać, skoro ktoś mi złośliwie banuje model, który GW zrobiło żeby odwzorować MNIE w battlu ; p ...

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Obrazek

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Kalesoner pisze:http://www.ksiz.pl/
Niezła stronka. Znalezione w towarach.

Obrazek

Awatar użytkownika