WIPek Ogrzycy...
![Obrazek](https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-ash3/1176282_685680101461713_138319957_n.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
By smyrać inne OgryWojtuśŚ pisze:Hahaha. Ale z broda i wąsem?
Nidy krasnoludzicy z broda nie widzialem i nie slyszalem by mialycrovaxus pisze:kobieta z brodą widać nie tylko u krasnoludów występują
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
No to współczuje jak Pratchett'a nie czytałeśFuxiorr pisze:Fajne malowanie
Nidy krasnoludzicy z broda nie widzialem i nie slyszalem by mialycrovaxus pisze:kobieta z brodą widać nie tylko u krasnoludów występują
Robo pisze:Hehe, dobrze czasem zrobić odskocznie od normy, ale widzę że od bród nie możesz się uwolnić.
Fajny makijaż.
Skóra niestety miała być dopasowana do reszty istniejącej armii. Rozjaśnienia są mocne, aparat coś słabo uchwycił. Ogólnie lepsze fotki niż ostatnio, ale nadal nie jestem z nich zadowolony.smiejagreg pisze:Najmniej podoba mi się skóra - jakaś żółta strasznie i mało rozjaśnień... Przydałyby się też trochę większe rozjaśnienia na ciemnych elementach. Generalnie fajnie pomalowane figsy![]()
![]()
...
Bo ich nie ma.smiejagreg pisze:Nie wiem - na fotach po prostu nie widać żadnych rozjaśnień knykci, mięśni, itp...