Kraków 17.08.2013 Pre-DMP
Re: Kraków 17.08.2013 Pre-DMP
Również dziękuje za turniej, fajnie ze wpadli chłopcy ze Śląska.
Jestem fanem mojej koncepcji gry na łucznikach i kowbojach - mimo że nie robi to żadnego szału
Jestem fanem mojej koncepcji gry na łucznikach i kowbojach - mimo że nie robi to żadnego szału
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Leoh mial slaski rajd ktory ma nas obudzic przed DMP, gratuluje ; )
Dibo - dobr akoncepcja, wygrałeś ze mna o czym koledzy zklubu nie dadza mi zapomniec przez najbliższe milenium! gratuluje! ; ) Tylko mysle że masz za mało łuczników... xD
Dibo - dobr akoncepcja, wygrałeś ze mna o czym koledzy zklubu nie dadza mi zapomniec przez najbliższe milenium! gratuluje! ; ) Tylko mysle że masz za mało łuczników... xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Qc wygrywał wczoraj z Dominem, ale w ostatniej turze postanowił przyjąć na maruderów z magami 3 rydwany od tyłu i 3 weze od przodu, co zmieniło wynik z 20:0 dla Qca na 12:8 dla Domina:)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
czyli plan zdobycia 6 punktów z 6 bitew wykonany na 150% normy!! Jesteśmy z Niego dumni !! ;pAndrzej pisze:Qc wygrywał wczoraj z Dominem, ale w ostatniej turze postanowił przyjąć na maruderów z magami 3 rydwany od tyłu i 3 weze od przodu, co zmieniło wynik z 20:0 dla Qca na 12:8 dla Domina:)
Prawdziwy Legionista nie ma kaca...
Są jakieś wyniki?
Wisła Kraków.
Wisła Kraków.
- Horned rat
- Pseudoklimaciarz
Ah... Żałuję że mnie nie było... i był qc, musiała być niezła zabawa