06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800pts)
Re: 06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800
Jesteś adminem a zaczynasz flejm i trolling znowu i to w temacie turnieju na którym się nie pojawisz? Następny taki post kasuję.
Dzięki. Byłem kiedyś w starej miejscówce ale na graniu w planszówki i bardzo miło wspominam miejsce i obsługę (szkoda, że się przenieśli - miałem bliżej). Zresztą to przez właśnie tą wizytę sobie przypomniałem o WFB Gdyby ktoś miał coś przeciwko obecności newbie na turnieju proszę pisać wprost.Bearded Unclean 'Un pisze:Smiało!
ja byłem na wiosennym turnieju w PX jako obserwator i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony klimatem i organizacją.
Tym razem zagram, i będzie to mój pierwszy duzy event (grałem na Polconie w 8-osobowym turnieju).
Mysle, ze nikt nie będzie takim burakiem, żeby karcic przeciwnika za błędy nowicjatu, a format turnieju sprzyja wdrażaniu się w to hobby.
Załoga Paradoxu to przemili ludzie
Oczywiście jak już kilka osób napisało serdecznie zapraszamy. Dodam tylko, że nie będziesz jedynym całkowicie początkującym. Na turnieju pojawi się co najmniej jeszcze jedna osoba poza Tobą i już wysłała w pełni poprawną rozpę. Napisz maila na klubowy to ustalimy wszystko co trzeba zrobić aby wysłać poprawne zgłoszenie i przy okazji będziemy się cieszyć z nowej twarzy na naszym turnieju Naszym celem jest właśnie działanie u podstaw turniejowego światka. Na obszarze turniejowego grania, którego właściwie nikt na Mazowszu w ogóle nie dotyka. Lubimy turniejową grę ale nie jest to naszą jedyną płaszczyzną w tym hobby stąd wyzwiska pod naszym adresem o brak skilla na turniejach czy klimaciarstwo. Ale nie przejmuj się tymLechu pisze:Dzięki. Byłem kiedyś w starej miejscówce ale na graniu w planszówki i bardzo miło wspominam miejsce i obsługę (szkoda, że się przenieśli - miałem bliżej). Zresztą to przez właśnie tą wizytę sobie przypomniałem o WFB Gdyby ktoś miał coś przeciwko obecności newbie na turnieju proszę pisać wprost.Bearded Unclean 'Un pisze:Smiało!
ja byłem na wiosennym turnieju w PX jako obserwator i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony klimatem i organizacją.
Tym razem zagram, i będzie to mój pierwszy duzy event (grałem na Polconie w 8-osobowym turnieju).
Mysle, ze nikt nie będzie takim burakiem, żeby karcic przeciwnika za błędy nowicjatu, a format turnieju sprzyja wdrażaniu się w to hobby.
Załoga Paradoxu to przemili ludzie
Nie tylko samą grą w battla człowiek żyje - ponieważ jest tutaj tak wiele aspektów, że szkoda nawet je wymieniać
Jeszcze raz zapraszamy i mamy nadzieję na zarażenie się turniejowym graniem.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 14:01 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Nie skomentuje. Nie wczuwaj sie za bardzo, jak to robisz obecnie.Kalesoner pisze:Jesteś adminem a zaczynasz flejm i trolling znowu i to w temacie turnieju na którym się nie pojawisz? Następny taki post kasuję.
Komentarz to by byl w postaciu duzo dluzszego wywodu EOT.
Super Rozpiskę wysłałem, zobaczymy czy coś do poprawki będzie
MI osobiście nie przeszkadza jeżeli jakiś flejm się urodzi w temacie... nie ma też głębszego sensu gasić takiego flejma - bo po co? Przynajmniej można popatrzeć jakim poziomem elekwencji i jaką pomysłowością został obdarzony uczestnik konkretnego flejma.
Kaleson - idź sprzątać gdzie indziej!
Kaleson - idź sprzątać gdzie indziej!
Zgadza się - w robocie wybuchła pogmatwana sprawa i trzeba było zejść z posterunku Dzięki za uwagę Kaleson - szczerze to wiem jaka jest różnica ale nie wiem dlaczego tak napisałem, a nie inaczej. Cieszę się, że przyczyniamy się do poprawy jakości polskiego języka na tym forum - oby tak dalejKalesoner pisze:DiabliQ pisze:Nie wiem o co ci chodzi, przecież w dobrym kontekście użył słowa światek.
Bo edytował po mojej uwadze.
Kurcze... jeszcze chwila i limit miejsc się skończy...
Proszę o dopisanie Rozpiskę wyślę jak coś wymyślę.