Szukam
Re: Szukam
Chetnie dolacze do jakiejs ekipy z Wawy - zagram we wszystko.
to ja też szukam drużyny z wawy fiksy to jednak nie wszystko
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Rogal_z_twierdzy
- Warzywo
Jak wyżej, szukam ekipy do gry w WFB w Warszawie i okolicach (północnych- Łomianki, te sprawy...).
Szukam drużyny w okolicach Bydgoszczy, mówię od razu, że jestem całkowitym początkującym i chciałbym nauczyć się porządnie grać.
Dzięki za odpowiedź
- RedScorpion
- Falubaz
Szukam księgi zasad do 2ed. Ma ktoś na sprzedaż?
- GrimgorIronhide
- Masakrator
+1000 innych osób w tym jaRedScorpion pisze:Szukam księgi zasad do 2ed. Ma ktoś na sprzedaż?
Ja mam ale jeszcze się zastanawiam, czy ją sprzedać.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- hatamoto82
- Plankton
Witam,
weteran fabularnego RPG obecnie w stanie spoczynku poszukuje dojrzałej (30+) drużyny z Warszawy w celu wznowienia kariery poszukiwacza przygód najchętniej w WHFRP. Posiadam doświadczenie zarówno gracza jak i MG w kilku systemach m.in. Warhammer 1ed., Zew Cthulhu, AD&D, Dzikie Pola. Oczywiście zasady już zatarły mi się w pamięci, ale wszystko jest do przypomnienia. Ze względu na obowiązki rodzinne mogę brać udział w 1-2 spotkaniach w miesiącu, dlatego jak na wstępie, szukam dojrzałej i wyrozumiałej drużyny składającej się z graczy w podobnej sytuacji.
weteran fabularnego RPG obecnie w stanie spoczynku poszukuje dojrzałej (30+) drużyny z Warszawy w celu wznowienia kariery poszukiwacza przygód najchętniej w WHFRP. Posiadam doświadczenie zarówno gracza jak i MG w kilku systemach m.in. Warhammer 1ed., Zew Cthulhu, AD&D, Dzikie Pola. Oczywiście zasady już zatarły mi się w pamięci, ale wszystko jest do przypomnienia. Ze względu na obowiązki rodzinne mogę brać udział w 1-2 spotkaniach w miesiącu, dlatego jak na wstępie, szukam dojrzałej i wyrozumiałej drużyny składającej się z graczy w podobnej sytuacji.
Cześć,
Ponowię swoje ogłoszenie sprzed roku.
Planuję powrócić do rozrywki jaką jest RPG, dlatego też poszukuję chętnych do gry w WFRP z wrocławia (ewentualnie jako gracz mogę zagrać w dowolny system fantasy). Mogę poprowadzić albo 1 albo 2 edycję młotka. Lub jeśli jakaś drużyna ma braki personalne z chęcią dołączę do niej. Nie szukam ekip na jedną sesję, zdecydowanie wolę dłuższe kampanie.
Pozdrawiam
Marcin
Ponowię swoje ogłoszenie sprzed roku.
Planuję powrócić do rozrywki jaką jest RPG, dlatego też poszukuję chętnych do gry w WFRP z wrocławia (ewentualnie jako gracz mogę zagrać w dowolny system fantasy). Mogę poprowadzić albo 1 albo 2 edycję młotka. Lub jeśli jakaś drużyna ma braki personalne z chęcią dołączę do niej. Nie szukam ekip na jedną sesję, zdecydowanie wolę dłuższe kampanie.
Pozdrawiam
Marcin