Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Life's a game with save and load features disabled.
Zapytaj się przedstawiciela: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 22&start=0
Life's a game with save and load features disabled.
hej to mój sklep jak cos pisz PMkeMagnus pisze:Masz jakieś doświadczenie z tym sklepem? Chodzi mi czy wyślą mi w tuż po dniu premiery zaraz po otrzymaniu towaru?
- RedScorpion
- Falubaz
Czy znacie jakiś fajny model czarki na koniku, który mógłby pasować? GW ma tylko na CO i tylko mail order.
Czy Cloak of Twilight może być noszony równocześnie ze zwyczajnym Sea Dragon cloak?
I czy z balisty można strzelać do pojedynczej postaci w oddziale?
I czy z balisty można strzelać do pojedynczej postaci w oddziale?
Ostatnio zmieniony 9 paź 2013, o 20:56 przez Grent, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny
Arystoteles
Arystoteles
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
co od zasady - nie, chyba ze to large target dołączony do oddziałuGrent pisze:I czy z balisty można strzelać do pojedynczej postaci w oddziale?
Nie wiedziałem gdzie zadać to pytanie: macie może pomysły na jakieś fillery do naszej armii?;) dla witchek, exe, może korsarzy chodzi mi o coś dodajacego klimatu i biorąc pod uwagę oszczędność poniekąd... Nie oszukujmy sie, ale 30 witchy trochę kosztuje.
Z góry dzięki !
Z góry dzięki !
-
- Warzywo
Mam pytanko może durne ale nie znam na to odpowiedzi !?!
1Kocioł Krwi może wejść do regimentu ?
2Jak tak to jak się rozpatruje strzelanie w taki oddział ?
3Jaką ma podstawkę ten " rydwan "
1Kocioł Krwi może wejść do regimentu ?
2Jak tak to jak się rozpatruje strzelanie w taki oddział ?
3Jaką ma podstawkę ten " rydwan "
wszystkie niezbedne odpowiedzi znajdziesz tutaj: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 17&start=0
Czy stary kociołek wraz z obsługą postawiony na jeżdżącej platformie + na podstawce w odpowiednim rozmiarze przejdzie jako nowy ???
I analogicznie - czy stara hydra na odpowiedniej podstawce przejdzie jako nowa ?
Pytam, bo te nowe modele wydają się być znacznie większe od starych i ktoś się może przyczepić że celowo mniejsze modele
I analogicznie - czy stara hydra na odpowiedniej podstawce przejdzie jako nowa ?
Pytam, bo te nowe modele wydają się być znacznie większe od starych i ktoś się może przyczepić że celowo mniejsze modele