W tą sobotę o 21:00 organizuje wieczór kawalerski dla kolegi (jestem jego świadkiem na ślubie). Nie ma fizycznej możliwości bym pojechał do Krakowa w sobotę rano, zagrał 3 bitwy i wrócił na 21:00 do Wa-wy. Potem rano znów do Krakowa na pozostałe bitwy. Z turnieju w Warszawie, który się kończy o 17:00 - 18:00 raczej sie spoko wyrobię
"MiMaNT" 29.09 organizator: Kult [Ltd]
Fish! Nic nie zamulilismy.
W tą sobotę o 21:00 organizuje wieczór kawalerski dla kolegi (jestem jego świadkiem na ślubie). Nie ma fizycznej możliwości bym pojechał do Krakowa w sobotę rano, zagrał 3 bitwy i wrócił na 21:00 do Wa-wy. Potem rano znów do Krakowa na pozostałe bitwy. Z turnieju w Warszawie, który się kończy o 17:00 - 18:00 raczej sie spoko wyrobię

Tylko dlaczego MI się dostajeDębek pisze:Jak lipti tak wymiecie jak na DMP to pewnie tak będzieszkoda szkoda fisch
a tak to dostaniecie i na arenie i na narbutta
P.S. Dębiciuszu, możesz pożyczyc mi na turniej jednego swojego pegazus Knighta??
Mam takie małe pytanie (jak zawsze zresztą muszę się zapytać 
 ) otóż napisane jest że proxy niedopuszczone, jeżeli posiadam armię DoW złożoną z samych prawie halfingów, tzn. Norse Maruderzy to halfingi, na smoku siedzi halfing, na pegazie też, kusznicy to halfingi z łukami itp. to czy to będzie uznane za prox czy nie...? 

Bum...!
						Nie, tymi proxami proszę się aż tak strasznie nie przejmować. To lokal.Husiat pisze:Mam takie małe pytanie (jak zawsze zresztą muszę się zapytać) otóż napisane jest że proxy niedopuszczone, jeżeli posiadam armię DoW złożoną z samych prawie halfingów, tzn. Norse Maruderzy to halfingi, na smoku siedzi halfing, na pegazie też, kusznicy to halfingi z łukami itp. to czy to będzie uznane za prox czy nie...?
BTW: weźmie ktoś dla mnie 10 WE strzelców?

Ja tez mam pytanie czy jak moje dwarfy a dokladnie tylko pieciu nie bedzie mialo rak to przejdzie...?

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
						Nie za późno, ale niestety nie będę mógł Ci dopisać dodatkowych 3 pkt.Karton pisze:Dopiszcie jeśli można Krzysztof Dąbkowski i Łukasz Ceniak, rozpy wyślę jescze dziś, (mam nadzieję że nie za późno....)
Pedros: dzięki za łuki. Noszenie od 8.