Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Śniło mi się dzisiaj, że robiłem makietę ogromnej katedry z C'tanem. I mimo, że to była moja makieta i mój projekt, to jemu wychodziła znacznie lepiej niż mi i było mi przykro z tego powodu. C'tan jednak powiedział, żebym się nie martwił i że makiety kościołów wychodzą mu tak dobrze, bo studiował teologię. Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi to wówczas poprawiło humor.
Dopiero po przebudzeniu moją pierwszą myślą było: "Ku*wa jaki suchar..."
Dopiero po przebudzeniu moją pierwszą myślą było: "Ku*wa jaki suchar..."
- swieta_barbara
- habydysz
JebłemNaviedzony pisze:Śniło mi się dzisiaj, że robiłem makietę ogromnej katedry z C'tanem. I mimo, że to była moja makieta i mój projekt, to jemu wychodziła znacznie lepiej niż mi i było mi przykro z tego powodu. C'tan jednak powiedział, żebym się nie martwił i że makiety kościołów wychodzą mu tak dobrze, bo studiował teologię. Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi to wówczas poprawiło humor.
Ta historia na prawdę mnie rozjebała... ahahahhahahahaahhahahahaha jest moc!
a tymczasem borem lasem, może wrzucę jakieś niusy zmalowane...
nie wiem ile lat ma ta papuga ale całkiem spoko pacyna do maziania
a tu taki płaski jak deska paladyn, też całkiem miła odskocznia od marinsów...
a tymczasem borem lasem, może wrzucę jakieś niusy zmalowane...
nie wiem ile lat ma ta papuga ale całkiem spoko pacyna do maziania
a tu taki płaski jak deska paladyn, też całkiem miła odskocznia od marinsów...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nic nie poradzę na to, co mi się śni, jak się Twojej galerii naoglądam.
Co tu dużo gadać, mam nadzieję, że kiedyś będę malował na chociażby połowę Twojego poziomu.
Co tu dużo gadać, mam nadzieję, że kiedyś będę malował na chociażby połowę Twojego poziomu.
Jak ktoś ma takie marzenie to może zawsze wpaść do mnie do warsztatu z jakąś flaszką lub bez i się pouczyć, pogadać i cośtam maziać Bo samemu siedzieć całymi dniami to się zanudzić można z tymi pacynami. Także jak ktoś chętny to nie widzę przeszkód
btw. z której edycji jest ten papug tzeentchowy? Bo klient mi wysłał takie zdjęcie tej figurki, że nie da się jej rozpoznać w żaden sposób..
btw. z której edycji jest ten papug tzeentchowy? Bo klient mi wysłał takie zdjęcie tej figurki, że nie da się jej rozpoznać w żaden sposób..
Dobra, dobra... a jak z piwem przychodzę, to nie dość, że pić nie chcesz, to jeszcze nawet nie pozwolisz użyć swojego superaśnego aerografuctan pisze:Jak ktoś ma takie marzenie to może zawsze wpaść do mnie do warsztatu z jakąś flaszką lub bez i się pouczyć, pogadać i cośtam maziać Bo samemu siedzieć całymi dniami to się zanudzić można z tymi pacynami. Także jak ktoś chętny to nie widzę przeszkód
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Weż lepiej do mnie z tym piwem przychodz a nie do niego:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
-
- Oszukista
Pacyna ma 25 lat. Z trzeciej.
C'tan, a co pijasz?:)
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
Serio? A może jakieś warsztaty w krk? Bo widzę, że byłoby paru chętnych.ctan pisze:Jak ktoś ma takie marzenie to może zawsze wpaść do mnie do warsztatu z jakąś flaszką lub bez i się pouczyć, pogadać i cośtam maziać Bo samemu siedzieć całymi dniami to się zanudzić można z tymi pacynami. Także jak ktoś chętny to nie widzę przeszkód
.
Bo to jest mój superaśny Aerograf, kocham go całym sercem i nie lubię kiedy ktoś go dotyka.Loizok pisze:Dobra, dobra... a jak z piwem przychodzę, to nie dość, że pić nie chcesz, to jeszcze nawet nie pozwolisz użyć swojego superaśnego aerografuctan pisze:Jak ktoś ma takie marzenie to może zawsze wpaść do mnie do warsztatu z jakąś flaszką lub bez i się pouczyć, pogadać i cośtam maziać Bo samemu siedzieć całymi dniami to się zanudzić można z tymi pacynami. Także jak ktoś chętny to nie widzę przeszkód
Likiery, wermuty, smakowe wódki. Najczęściej drinki, czystej ani piwa nie lubię.InkubPendragon pisze:Pacyna ma 25 lat. Z trzeciej.
Jakby było paru chętnych to można coś takiego zorganizować. Mam nadzieję, że rozumiecie też, że warsztaty nie były by za darmo (drastycznie obniżam ilość chętnych pewnie), ale to moja praca i tak samo jak nikt nie zrobi wam za frajer kursu jazdy wózkiem widłowym tak samo ja chciałbym mieć jakąś korzyść z poprowadzenia takich warsztatów.Wojteq pisze:Serio? A może jakieś warsztaty w krk? Bo widzę, że byłoby paru chętnych.ctan pisze:Jak ktoś ma takie marzenie to może zawsze wpaść do mnie do warsztatu z jakąś flaszką lub bez i się pouczyć, pogadać i cośtam maziać Bo samemu siedzieć całymi dniami to się zanudzić można z tymi pacynami. Także jak ktoś chętny to nie widzę przeszkód
.
Naviedzony, Barbara, Ctan chłopaki proszę....słownictwo...
Ctan rewelacja jak zawsze co tu dużo pisać.
Ctan rewelacja jak zawsze co tu dużo pisać.