RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Ej czemu tam nie ma nic o monstrus cavalery na niedźwiedziach!? Do dupy a tak chciałem wrócić do tej armii.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Nie Golonka! Nie wracaj! Znowu coś wygrasz i potną krasie tak, że tylko kusznicy będą do wystawienia!Golonka pisze:Ej czemu tam nie ma nic o monstrus cavalery na niedźwiedziach!? Do dupy a tak chciałem wrócić do tej armii.
Plotki realne patrząc na to co się dzieje. Mój portfel boli jedynie 9 'nowych' jednostek piechoty...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
I have seen those rumours. Yes. And whilst I would tell you if those rumours seemed to fit nicely with what I had heard about Dwarves because the Wood Elf release is not the next release for Fantasy ... I am afraid ... I couldn't possibly comment.
To jest komentarz z warseera od kolesia który się mega orientuje i jest lepszy niż ośmiornica na mistrzostwach europy.
To jest komentarz z warseera od kolesia który się mega orientuje i jest lepszy niż ośmiornica na mistrzostwach europy.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Ciekawe czy krasnoludy naprawdę dostaną magię w nowym book'u :d
Jeżeli tak, to według mnie powinni to rozwiązać w następujący sposób:
Wybieramy
Runesmith/Runelord (mocny dispel, nie może czarować)
albo
Mage/Archmage (zwykła magia na poziomie imperium)
Według mnie byłoby to idealne rozwiązanie, w końcu nawet w opowieściach o Gotreku i Felixie mamy przykład, jak krasnoludy korzystały z usług imperialnego maga ;]
Jeżeli tak, to według mnie powinni to rozwiązać w następujący sposób:
Wybieramy
Runesmith/Runelord (mocny dispel, nie może czarować)
albo
Mage/Archmage (zwykła magia na poziomie imperium)
Według mnie byłoby to idealne rozwiązanie, w końcu nawet w opowieściach o Gotreku i Felixie mamy przykład, jak krasnoludy korzystały z usług imperialnego maga ;]
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Z tego co wiem, krasnale będą miały dostęp do magii podobnej do tej z Storm of Magic.
Nadal będzie to armia oparta na piechocie, żadnych monster-trucków ani MC nie będzie.
Motywem przewodnim armii ponoć ma byc zasada dająca stubborn jednostkom z jakimkolwiek rank-bonusem.
Hammerersi w gromril armour.
Nie są to pewne informacje.
Nadal będzie to armia oparta na piechocie, żadnych monster-trucków ani MC nie będzie.
Motywem przewodnim armii ponoć ma byc zasada dająca stubborn jednostkom z jakimkolwiek rank-bonusem.
Hammerersi w gromril armour.
Nie są to pewne informacje.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
No to się zaczęło...ZESTAW PRZENIESIONY NA MAIL ORDER
99120205010 - Dwarf Battalion
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
No bez jaj przecież zostali jeszcze wariorzyKap pisze:Cokolwiek jeszcze można kupić bez mailorderu?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Prędzej jak terki w lizakach Przepisali to co było wcześniej już podane, nic nowegoHmmmmm…. Ciekawe jak zostaną zmienione zasady dla Żyrokopterów… Czy zostaną upodobnione do imperialnych Demigryfów lub chaosowych Much i będą jednostkami wystawialnymi???
Nie śledzę działu na bieżąco, kajam się i padam na kolana prosząc o wybaczenie.To samo napisał Dulix 5 dni temu....
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Wielki krasnoludzki wózek z ogromną beczką piwa, z której krasnoludy złopią co turę?