Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
looz ale niech każdy sprawdzi czy dobrze policzyłem - rekordzista Pacek zmieniał głos trzy razy
XIII Kohorta Bydgoszcz
Jak kobita normalnie.
no i największa hydrozagadka głosowania
ostatecznie poszło na konto 1600 (inaczej remis z 2x1200)Afro pisze:ja bym był za 1200, ale jak większość będzie za parówą, to mogę zmienić głos. No i w sumie granie na silesiana po silesianie to chyba pudło, nie?
XIII Kohorta Bydgoszcz
Afro to moze sie wypowiesz ,bo to ma dosc istotne znaczenie.
To mam jedno pytanie do sędziego w takim razie;]Andrew pisze:Czyli wszystko jasne
Gramy na 1600 zasady z mastera w Krakowie
Czy bolce skoro są zapisane obecnie w kodeksie jako możliwość wzięcia 4 na armię lub 8 na wielką są liczone jako 1 czy 1/2 slotu rare?
Mozesz wystawic 2 bolce na te pkty.
Poszedl update jesli chodzi o ograniczenia - te same co w Krakowie.
Nie ciesze sie z tego formatu bo wolalbym jesli nie parowke to 2600, ale jakies przynajmniej urozmaicenie bedzie.
Poszedl update jesli chodzi o ograniczenia - te same co w Krakowie.
Nie ciesze sie z tego formatu bo wolalbym jesli nie parowke to 2600, ale jakies przynajmniej urozmaicenie bedzie.
Pytanie
"Limit jednostek strzelających o zasięgu powyżej 12": 35 modeli (nie wliczając w to bohaterów i rydwanów), RBT liczy się jako 6. "
Dodatkowo jest ograniczenie na maszyny w tym katapulty max 3 sztuki... Czyli w tych 35 wlicza się maszyny+łuczników zarówno konnych jak i pieszych????
"Limit jednostek strzelających o zasięgu powyżej 12": 35 modeli (nie wliczając w to bohaterów i rydwanów), RBT liczy się jako 6. "
Dodatkowo jest ograniczenie na maszyny w tym katapulty max 3 sztuki... Czyli w tych 35 wlicza się maszyny+łuczników zarówno konnych jak i pieszych????
nie wliczasz maszyn jak i rydwanów łuczników konnych już takbeszcza pisze:Pytanie
XIII Kohorta Bydgoszcz
Nie podoba mi sie ten format Czyli Tomb Kinga, High Liche Priesta tez nie mogę wystawiać tak??Andrew pisze:nie wliczasz maszyn jak i rydwanów łuczników konnych już takbeszcza pisze:Pytanie
beszcza pisze:Nie podoba mi sie ten format Czyli Tomb Kinga, High Liche Priesta tez nie mogę wystawiać tak??Andrew pisze:nie wliczasz maszyn jak i rydwanów łuczników konnych już takbeszcza pisze:Pytanie
tak..
Nie podoba mi się to... strasznie osłaba moją armię...
A jaką armią grasz??:)krzychoss pisze:chcesz możemy zagrać pierwszy mecz i zobaczymy czyja armia jest stabilniejsza heh;p U mnie każde przegięcie jest przycięte;]beszcza pisze:Nie podoba mi się to... strasznie osłaba moją armię...
Gram z tą armią dość często Ale przyjmuję rękawice
[quote="beszcza"]
Nie podoba mi sie ten format Czyli Tomb Kinga, High Liche Priesta tez nie mogę wystawiać tak??[/quote)]
Nie ma co dramatyzowac, inni wcale nie mają latwiej , 8 liderki, jak zyc
Nie podoba mi sie ten format Czyli Tomb Kinga, High Liche Priesta tez nie mogę wystawiać tak??[/quote)]
Nie ma co dramatyzowac, inni wcale nie mają latwiej , 8 liderki, jak zyc
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy