Chyba jamati.pl pisze:Hehe to kto gra ze Sławkiem?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Chyba jamati.pl pisze:Hehe to kto gra ze Sławkiem?
Release the Przemcio!
haha może dwóch najgorszych generałów świata warhammera zagra w przyszłym tygodniu przeciwko sobieGrolshek pisze:Przebiłem Kegriza. Grolshek vs Janus 0:20 (200:2850)mati.pl pisze:Ja vs vs Kegriz 20:0 (2700:783). Thx
Aaa wpuszczę mu treason. Może Helka nie trafi. Raczej zdam liderkę. Do krawędzi daleko. Jakby nawet to raczej się zbiorę na 9, nie? NIElonit pisze:How??Bobson pisze:Od pierwszej tury bez Magiczek, BSB i Lorda bardzo cieżko się gra :/
Właśnie grająGrolshek pisze:A cały piątek przypominałem do czego służy trizonka. Wykrakałem... Tym samym grasz ze mnąBrakuje jeszcze wyniku Kilo-Offspringmann .
Też się kiedyś zdziwiłem jak to jest możliwe, że assasin nie wklepał 2 ran DP Nurgle. Ale później się zorientowałem, że statystycznie trafia się takiego tylko 1 raz w rundzie, a ciężko z jednego hita go zabićKILO pisze:Ha nieźle wtopiłemale gra była fajna. Mój Asasyn nie dał rady zachlastać demona prince of nurgle.
nurgle śmierdzą i to ich podstawowy atutlajkonik pisze:Też się kiedyś zdziwiłem jak to jest możliwe, że assasin nie wklepał 2 ran DP Nurgle. Ale później się zorientowałem, że statystycznie trafia się takiego tylko 1 raz w rundzie, a ciężko z jednego hita go zabićKILO pisze:Ha nieźle wtopiłemale gra była fajna. Mój Asasyn nie dał rady zachlastać demona prince of nurgle.