Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów IV - 23.11.13
Zgłoszone rozpiski:
Krzysztof Sobota
Tomasz Beszczyński
Łukasz Majchrowicz
Andrzej Orliński
Sylwester Dziembowski
Tomasz Łęcki
Sławomir Jaworski
Artur Schodowski
Ziemowit Żywiołowski
Artur Lichnerowicz
Szaleństwo i ogień...
Krzysztof Sobota
Tomasz Beszczyński
Łukasz Majchrowicz
Andrzej Orliński
Sylwester Dziembowski
Tomasz Łęcki
Sławomir Jaworski
Artur Schodowski
Ziemowit Żywiołowski
Artur Lichnerowicz
Szaleństwo i ogień...
10 osób ?, To Ziemas moze jednak ? ;D
wczoraj wysłałem po 23 mojąPiotr pisze:Zgłoszone rozpiski:
Krzysztof Sobota
Tomasz Beszczyński
Łukasz Majchrowicz
Andrzej Orliński
Sylwester Dziembowski
Tomasz Łęcki
Sławomir Jaworski
Artur Schodowski
Ziemowit Żywiołowski
Artur Lichnerowicz
Szaleństwo i ogień...
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ciągle nie jest za późno, żeby na IMP pojechać, turniej zaczyna się o 10.30 więc o ludzkiej godzinie można z Bydzi wyjechać
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
3miasto przeginacie. Przekroczyliscie granice dobrego smaku naprawde.
Ziemas, mi nie mówisz tego mówić. A że niektórzy dalej niż poręcz własnego fotela nie sięgają, to już nic nie poradzęZiemko pisze: Troche zawod chlopaki
Jesli srodowisko WFB w kuj-pom ma dzialac spoko to nie moze byc to jednostronnie.
Poza tym wycofywanie sie na 2 dni przed turniejem jest turboslabe.
Jest mi przykro, bo naprwde mam mnostwo rzeczy do roboty, ale siedze i staram sie zeby ogarnac turniej, a pozniej takie cos :/
Ja robiłem co mogłem, ale sam nie przyjadę. Q...nie takie były plany. Sorry Panowie
Jakoś to nadrobimy
no troszkę ich chyba ponosiZiemko pisze:3miasto przeginacie. Przekroczyliscie granice dobrego smaku naprawde.
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
Ziemko jeśli mogę prosić o nie generalizowanie Trójmiasta. BWT dystansuje się od poczynań Snota.Ziemko pisze:3miasto przeginacie. Przekroczyliscie granice dobrego smaku naprawde.
Z mojej strony mogę zaprosić tylko na 08.12.13 do Sopotu
Ostatnio zmieniony 22 lis 2013, o 19:48 przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
Skomentuje to tylko tak muchozol
Szkoda, po prostu szkoda. W 2 dni z 17 graczy zrobilo sie......
Michal jak 3miasto w koncu ruszy dupe na nasz turniej to z checia przyjedziemy, tak jak ostatnio bylismy w Shadze.
Szkoda, po prostu szkoda. W 2 dni z 17 graczy zrobilo sie......
Michal jak 3miasto w koncu ruszy dupe na nasz turniej to z checia przyjedziemy, tak jak ostatnio bylismy w Shadze.
Jeju, Ziemas - no offence . Termin w tym roku musiałem dopasowac pod Koszalin bo oni u nas sa praktycznie zawsze , przy najblizszej pasujacej okazji pewnie od nas sie zbierze spora ekipa. Swoja droga najprostszy sposob to zgłoscie mastera w styczniu , głosy na was polecą bo to martwy termin , wtedy nie ma opcji zebysmy nie przyjechali
Ziemas, u was jest kolejny "zwykły" turniej, a IMP to nie turniej, to stan umysłu
Sory Ziemas. Dopiero teraz mogę napisać lecz do końca nie wiedziałem jak będzie - wczoraj wróciłem z delegacji z Niemiec i niestety mam pewne zadania na następny tydzień więc dziś jestem w pracy - dlatego też nie przyjechałem Czasami trudno splanować takie rzeczy. Wiem wyszło kichowato z wyjazdem Włocławka lecz niestety smutno mi stwierdzić, że jak z Muchą nie pojedziemy to nikt z Włocławka się nie ruszyZiemko pisze:Troche zawod chlopakimuchozol pisze:gorzej Heptuna nie będzie, nie wiem jak Futhus, Ja walczę, no ale sam nie przyjadę Generalnie padakaZiemko pisze:Wloclawek znajdziecie kogos w zastepstwo?
.
Jesli srodowisko WFB w kuj-pom ma dzialac spoko to nie moze byc to jednostronnie.
Poza tym wycofywanie sie na 2 dni przed turniejem jest turboslabe.
Jest mi przykro, bo naprwde mam mnostwo rzeczy do roboty, ale siedze i staram sie zeby ogarnac turniej, a pozniej takie cos :/
Mam nadzieję, że w niedługim czasie odkupię te winy i zjawię się u Was
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Ziemas nie pomyliłeś się w wynikach przypadkiem? Bo wychodzi mi że ugrałem 47 z bitew czyli łącznie miałbym 53 DP.
Beszcza 20 (MP; +1335)
Ty 16 (MP; +850)
Andrew 4 (MP; -830)
Blasz 7 (MP; - 394)
Co daje razem :
Duże 47 i Małe +961
W dużych w takim wypadku bym miał remis z Elvisem pytanie tylko jak na małe? Jakby co przeciwnicy mogą jeszcze potwierdzić czy takie były wyniki;]
Beszcza 20 (MP; +1335)
Ty 16 (MP; +850)
Andrew 4 (MP; -830)
Blasz 7 (MP; - 394)
Co daje razem :
Duże 47 i Małe +961
W dużych w takim wypadku bym miał remis z Elvisem pytanie tylko jak na małe? Jakby co przeciwnicy mogą jeszcze potwierdzić czy takie były wyniki;]
jak wyniki wyglądają?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
No Panowie ja kolejny raz cieszę się z rodzicielstwa więc wypadłem na razie z obiegu...
Druga pociecha mi się urodziła wiec chyba zrozumiecie... prawda... ?
Do zobaczenia za jakiś czas.
Graty dla zwycięzców i honor pokonanym.
Druga pociecha mi się urodziła wiec chyba zrozumiecie... prawda... ?
Do zobaczenia za jakiś czas.
Graty dla zwycięzców i honor pokonanym.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned