Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
O! Pierwszy października! Znowu na uczelni trzeba by zacząć się pojawiać 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
1 października - całodniowe klejenie zioła docenione i myśląca masa od ukochanej
życie jest piękne.

Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
A ja juz od tygodnia mam zajecia, wiec 1 pazdziernika wiekszej roznicy mi nie robi. 

A licky boom boom down!!!
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Dyrektor Cię przydybał i postawił ultimatumSykstus pisze:1 października nieszczęśliwy los sprawił że muszę stracić bródkę ;/ Życie jest niesprawiedliwe...

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

On nie stawia ultimatum :p Mam zgolić do jutra.. Otrzymałem naganę dyrektora i jeśli coś takiego się powtórzy to będzie mnie chciał wywalić ze szkoły :p Dla świętego spokoju nie zaryzykuje drugi raz ;/ A co jeśli był trzeźwy i mówił serio
Lepiej nie ryzykować. Najśmieszniejsze jest to że tego samego dnia wpadł do klasy i mnie nie złapał (drapałem się namiętnie ręką po brodzie że nie było jej widać) Ale gdy kilka h później wychodziłem z klasy nie zdążyłem go zauważyć i mnie złapał ;/ Pech po prostu... Do tego spisuje każdego jeśli ma bluzę, czy tam podkoszulek z napisami :szok: , paranoja, a wicedyrektorka na pytanie czemu tak robi udaje głupa i nie wie co powiedzieć :p

Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jakkolwiek obrzydliwie to zabrzmi, z ust mi to Tomashu wyjąłeś.Tomash pisze:Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!
Rozumiem, że taki z Ciebie, Sykstusie, sejtan, że nie da rady, musisz się zgolić i spuścić powietrze z opon, pracowicie pompowanych dla Szatana? Żenada [mam na myśli dyra]... tacy ludzie nie powinni rządzić szkołami.
Ja dziś miałam pierwsze dwie godziny praktycznego niemieckiego.
Jedna babka była dość niemrawa, ale to podobnie jak my [o 8 rano 1 października, to trudno by było inaczej] ale druga dosłownie i w przenośni IST KRIEG!

Nie broń Boże (Tomash pisze:Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!

Tam od razu obrzydliwieSkavenblight pisze:Jakkolwiek obrzydliwie to zabrzmi, z ust mi to Tomashu wyjąłeś.

Pffff.... U mnie w szkole koleś nosi koszulke slayera z napisem "God Hates Us All" i tylko wychowawczyni się do niego przysrała, że obraża jej uczucia religijne
. Szkoda tylko, że dopiero gdy jej jeden koles powiedział co to znaczy. Zaś nauczycielka od matmy, się śmiała z tego i mówiła, że ona oswojona z takimi klimatami, bo jej syn też jest metalem
. No i ten koleś chodzi z takim koprem pod nosem i bródką i nikt się nie przysrał.

- Tiger Brown
- Kradziej
Sykstus, to jakieś kuriozum!
Dostałeś formalnie naganę ?? Aż się wierzyć nie chce...
Czy nikt nie wpadł na to, żeby zwrócić się do wizytatora w kuratorium, by ten przyjrzał się tym pomysłom (gdzie ich podstawa prawna) ?

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Czy dyro-golibroda nie nakazuje Wam chodzenia po szkole w rytualnych papuciach, co by gumowce-czarne-jak-piekieł-smoła (czy jakoś tak) nie zabrudziły szkolnej podłogi?Sykstus pisze: (zwłaszcza ze nosze glany)
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

Podstawa prawną jest regulamin szkolny... Wierutne bzdury ale cóż... Ostatni rok w szkole i potem mogą wyp&*(&^%$# 
Nie na szczęście nie trzeba przebierać nigdy butów
A podłogi z kamienia jakiegoś więc nic im sie nie dzieje (no poza tymi w salach co sa drewniane ale z jakiejś sztucznej wykładziny 

Nie na szczęście nie trzeba przebierać nigdy butów

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przekichane...Sykstus pisze:Podstawa prawną jest regulamin szkolny... Wierutne bzdury ale cóż... Ostatni rok w szkole i potem mogą wyp&*(&^%$#
Nie na szczęście nie trzeba przebierać nigdy butówA podłogi z kamienia jakiegoś więc nic im sie nie dzieje (no poza tymi w salach co sa drewniane ale z jakiejś sztucznej wykładziny
Choć i u nas były wredne akcje, np. to o czym wspomniał Hak "rytualne papucie" albo "złaź z tego parapetu" albo "to szkoła, całować się idźcie do parku"

Teraz to jak łaskawie zawitamy do naszego liceum, to się na nas rzucają z radością, że jeszcze o nich pamiętamy

Aha...
WYGRAŁAM Z USOSEM!

W 3/4, bo na teorię literatury nie było miejsc i tym sposobem witajcie 3 egzaminy w sesji letniej

Ale resztę zajęć mam - i bardzo, bardzo ch...owy plan, zwłaszcza na wtorek.
No nie powiedział bymSykstus pisze:Widać masz "normalną" szkołę...

Do tego mój stary jak wrócił z wywiadówki to mówi, że w tej szkole je*ie komuną, a ta moja wychowawczyni to kompletna sierota.
Aaaa, no i oczywiście zapomniałem dodać, że co piątek nam nowy plan lekcji dają
. Na razie zmienił się 4 razy
.