Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tia.

Jest pierwsza w nocy.

Jacyś debile wynaleźli sobie zabawę napieprzając w drzwi ludzi i uciekając.

Ja muszę jutro rano wstać na wykład.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

O! Pierwszy października! Znowu na uczelni trzeba by zacząć się pojawiać :lol2:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

1 października nieszczęśliwy los sprawił że muszę stracić bródkę ;/ Życie jest niesprawiedliwe...

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

1 października - pierwszy wykład. Było bardzo fajnie, aż pogadałem po wykładzie z wykładowcą. :lol2:

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

1 października - całodniowe klejenie zioła docenione i myśląca masa od ukochanej :) życie jest piękne.
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

A ja juz od tygodnia mam zajecia, wiec 1 pazdziernika wiekszej roznicy mi nie robi. :P
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Sykstus pisze:1 października nieszczęśliwy los sprawił że muszę stracić bródkę ;/ Życie jest niesprawiedliwe...
Dyrektor Cię przydybał i postawił ultimatum :shock:?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

On nie stawia ultimatum :p Mam zgolić do jutra.. Otrzymałem naganę dyrektora i jeśli coś takiego się powtórzy to będzie mnie chciał wywalić ze szkoły :p Dla świętego spokoju nie zaryzykuje drugi raz ;/ A co jeśli był trzeźwy i mówił serio :badgrin: Lepiej nie ryzykować. Najśmieszniejsze jest to że tego samego dnia wpadł do klasy i mnie nie złapał (drapałem się namiętnie ręką po brodzie że nie było jej widać) Ale gdy kilka h później wychodziłem z klasy nie zdążyłem go zauważyć i mnie złapał ;/ Pech po prostu... Do tego spisuje każdego jeśli ma bluzę, czy tam podkoszulek z napisami :szok: , paranoja, a wicedyrektorka na pytanie czemu tak robi udaje głupa i nie wie co powiedzieć :p

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!
Jakkolwiek obrzydliwie to zabrzmi, z ust mi to Tomashu wyjąłeś.

Rozumiem, że taki z Ciebie, Sykstusie, sejtan, że nie da rady, musisz się zgolić i spuścić powietrze z opon, pracowicie pompowanych dla Szatana? Żenada [mam na myśli dyra]... tacy ludzie nie powinni rządzić szkołami.

Ja dziś miałam pierwsze dwie godziny praktycznego niemieckiego.
Jedna babka była dość niemrawa, ale to podobnie jak my [o 8 rano 1 października, to trudno by było inaczej] ale druga dosłownie i w przenośni IST KRIEG! :D

Sykstus
Masakrator

Tomash pisze:Nauczyciel łapie Cię za brodę? Normalnie w pysk bym wymalował i patrzył jak zęby lecą. Naruszenie nietykalności cielesnej, zią!
Nie broń Boże ( :badgrin: ) nie dosłownie !! Złapał w sensie zauważył że mam brodę, ale nie że złapał za brodę.. gdyby tak zrobił to by jego zęby latały po korytarzu (zwłaszcza ze nosze glany :badgrin: )

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:Jakkolwiek obrzydliwie to zabrzmi, z ust mi to Tomashu wyjąłeś.
Tam od razu obrzydliwie :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Pffff.... U mnie w szkole koleś nosi koszulke slayera z napisem "God Hates Us All" i tylko wychowawczyni się do niego przysrała, że obraża jej uczucia religijne :lol: . Szkoda tylko, że dopiero gdy jej jeden koles powiedział co to znaczy. Zaś nauczycielka od matmy, się śmiała z tego i mówiła, że ona oswojona z takimi klimatami, bo jej syn też jest metalem :lol: . No i ten koleś chodzi z takim koprem pod nosem i bródką i nikt się nie przysrał.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Sykstus
Masakrator

Widać masz "normalną" szkołę...

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Sykstus, to jakieś kuriozum! :shock: Dostałeś formalnie naganę ?? Aż się wierzyć nie chce... :roll: Czy nikt nie wpadł na to, żeby zwrócić się do wizytatora w kuratorium, by ten przyjrzał się tym pomysłom (gdzie ich podstawa prawna) ?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Sykstus pisze: (zwłaszcza ze nosze glany :badgrin: )
Czy dyro-golibroda nie nakazuje Wam chodzenia po szkole w rytualnych papuciach, co by gumowce-czarne-jak-piekieł-smoła (czy jakoś tak) nie zabrudziły szkolnej podłogi?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Sykstus
Masakrator

Podstawa prawną jest regulamin szkolny... Wierutne bzdury ale cóż... Ostatni rok w szkole i potem mogą wyp&*(&^%$# ;)

Nie na szczęście nie trzeba przebierać nigdy butów :) A podłogi z kamienia jakiegoś więc nic im sie nie dzieje (no poza tymi w salach co sa drewniane ale z jakiejś sztucznej wykładziny :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sykstus pisze:Podstawa prawną jest regulamin szkolny... Wierutne bzdury ale cóż... Ostatni rok w szkole i potem mogą wyp&*(&^%$# ;)

Nie na szczęście nie trzeba przebierać nigdy butów :) A podłogi z kamienia jakiegoś więc nic im sie nie dzieje (no poza tymi w salach co sa drewniane ale z jakiejś sztucznej wykładziny :P
Przekichane...
Choć i u nas były wredne akcje, np. to o czym wspomniał Hak "rytualne papucie" albo "złaź z tego parapetu" albo "to szkoła, całować się idźcie do parku" ;)

Teraz to jak łaskawie zawitamy do naszego liceum, to się na nas rzucają z radością, że jeszcze o nich pamiętamy ;)

Aha...
WYGRAŁAM Z USOSEM!
:D
W 3/4, bo na teorię literatury nie było miejsc i tym sposobem witajcie 3 egzaminy w sesji letniej :(
Ale resztę zajęć mam - i bardzo, bardzo ch...owy plan, zwłaszcza na wtorek.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Sykstus pisze:Widać masz "normalną" szkołę...
No nie powiedział bym :? . Mam posraną wychowawczynie, która nawet nic nie potrafi załatwić, co chwila dzowni do mojego starego, dosłownie o pierdoły, że leże na ławce, że nie posprzątałem cudzych papierków, że gadam i jeszcze każe nam czytać i wypożyczać lektury pomimo to, że biblioteka szkolna jest zamknięta, bo oczywiście przenieśli mi szkołę. Mieli ją wyremontować w wakacje, ale oczywiście nie zdążyli i sprzętu też żadnego nie przenieśli. Ku*wa, żeby komputerów nie przewieść w 2 miechy? Założe się, że jakby jakiemuś cyganowi zapłacili, żeby biegał i przenosił ten sprzęt na piechotę, przez pół miasta to by to szybciej od nich załatwił. Albo to zajebiste boisko z koszami bez obręczy :? . Albo damskie toalety z pisuarami, a męskie bez :shock2: . Ja na prawdę myślałem, że mój stary budynek szkoły jest do dupy, ale teraz widzę, że się myliłem :( . Do tego zapier***am na drugą zmiane i wracam po 19 do domu, a z rana i tak nie ma co robić. I to ku*wa akurat musieli drugie klasy dać na drugą zmiane, bo pierwszaki, nie mogą, bo się oczywiście przemęczą :? .
Do tego mój stary jak wrócił z wywiadówki to mówi, że w tej szkole je*ie komuną, a ta moja wychowawczyni to kompletna sierota.
Obrazek

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Aaaa, no i oczywiście zapomniałem dodać, że co piątek nam nowy plan lekcji dają :( . Na razie zmienił się 4 razy :shock2: .
Obrazek

Zablokowany