Green Stuff w płynie / Liquid Green Stuff
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Green Stuff w płynie / Liquid Green Stuff
U mnie w szczelinie łączenia u wojownika chaosu schnął on sobie jakieś 5-6 godzinek. Natomiast gdy wypełniałem dziury po rogach w pieskach to schnął koło 12h. Pewnie zależy to od powierzchni i grubości warstwy
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jedna rzecz. Jako że nie używam zbyt wiele LGS, ot, tylko dla paćkania dziur i szczelin, to też myślałem, że taki pojemnik starczy mi na długo. Otóż jednak z czasem gęstnieje i np. po roku u mnie jest dość gesty i ciężko już nim zalewać cokolwiek...
Jest na to sposób. Taki zgęstniały LGS można rozrobić niewielką ilością wody (najlepiej na palecie, a nie w słoiczku). I jego gęstość wraca do pierwotnego stanu.smiejagreg pisze:Jedna rzecz. Jako że nie używam zbyt wiele LGS, ot, tylko dla paćkania dziur i szczelin, to też myślałem, że taki pojemnik starczy mi na długo. Otóż jednak z czasem gęstnieje i np. po roku u mnie jest dość gesty i ciężko już nim zalewać cokolwiek...
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!